Vedete din Romania

#Alexander Zudor

Cine actorul suspectat ca ar fi violator in serie

Un barbat in varsta de 47 de ani a fost retinut marti dupa ce mai multe femei  au depus plangeri ca au fost amenintate cu un cutit si agresate sexual. Se pare ca este vorba despre un barbat cunoscut, actorul Alexander Zudor, care a aparut in mai multe reclame la medicamente, chipsuri si a pozat pentru mai multe publicatii.

Actorul a fost reținut după ca s-a descoperit că ar fi violator în serie. Bărbatul a fost identificat după imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Este tatăl a doi copii si a divortat de sotie. În tomna anului trecut, el a început să urmărească femei pe stradă și să le agreseze.

„În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul  unui imobil din sectorul  5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor,  a  împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, potrivit adevarul.ro. Ulterior, la aceeași secție de poliție s-a prezentat o altă femeie care l-a reclamat. În data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare