Vedete din Romania

#Prima Doamna a Romaniei #sotie presedinte #carmen iohannis #vedete intern #showbiz

Cine este Carmen Iohannis, noua Prima Doamna a Romaniei. Detalii in premiera

O femeie delicata, placuta, o profesoara iubita, chiar frumoasa, spun unii, si cu siguranta foarte eleganta. Este Carmen Iohannis, sotia presedintelui ales, cea care va deveni peste doar cateva saptamani Prima Doamna a Romaniei.

Despre Carmen Iohannis, o femeie foarte discreta, se stiu putine lucruri. Are 54 de ani, iar ultimii 31 de ani si i-a petrecut alaturi de Klaus Iohannis.

Sursa foto: gandul.info

"Este pregatita sa fie prima doamna. Ne-am asumat amandoi ca aici vom ajunge si am luat in calcul sa venim la Bucuresti. Am cunoscut-o pe Carmen la 23 de ani, faceam excursii pe munte. Ne-am inteles din ce in ce mai bine si am decis sa ramanem impreuna", a povestit cel care a fost timp de 14 ani primar al Sibiului.


Sursa foto: gandul.info

Carmen Iohannis s-a nascut intr-o familie de greco-catolici de langa Reghin, iar de 24 de ani este profesoara de engleza la Liceul "Gheorghe Lazar" din Sibiu. "E o profesoara foarte buna, e apropiata de noi si ne iubeste ca si cand am fi copiii ei", marturiseste unul dintre elevii lui Carmen Iohannis.

CITESTE SI:

4 vedete care au dat militaria jos din pod. Uite cum isi pedepsesc copiii
Oana Roman, gest disperat la sase luni de la nunta
De la proteste, in sala de nasteri. O actrita celebra a nascut!

Are antrenor personal de sport

 

 

Sursa foto: gandul.info

Potrivit wowbiz.ro, partenera de viata a noului presedinte al tarii este mare amatoare de balet, adora mancarea frantuzeasca, insa detesta gastronomia britanica.

Sursa foto: eeva.ro

In plus, toata lumea a putut observa ca arata extrem de bine si, potrivit unor surse citate de libertatea.ro, este pasionata de creatiile designerilor francezi. "Carmen a fost mereu cocheta, chiar si inainte de a se marita cu Klaus, pe care il cunoaste din studentie. Ii place sa se aranjeze, sa se imbrace in ton cu noile tendinte ale modei si are foarte mare grija de aspectul ei fizic. Isi aranjeaza parul cu stil, are o silueta frumoasa si se intretine cu mult sport, pe care il face acasa, impreuna cu un antrenor personal", a povestit o apropiata de-a doamnei Iohannis.

Sotia celui care urmeaza sa ajunga cat de curand la Cotroceni este o monarhista convinsa, dar si o mare admiratoare a sotiei presedintelui american Barack Obama.


Sursa foto: wowbiz.ro

In plus, putini stiu ca, in tinerete, Carmen Iohannis a avut tangente cu arta. "Ea a fost o eleva foarte buna si, totodata, o fetita atrasa de frumos. Pustoaica Lazurca, pe numele de fata, a fost balerina si chiar se descurca foarte bine. Acum, dupa multi ani, a ramas indragostita de balet si il urmareste ori de cate ori are ocazia, fie in spectacole, fie pe micile ecrane", au mai spus sursele din preajma sotiei lui Klaus Iohannis.

Sursa foto: oradesibiu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare