Vedete din Romania

#moarte beligan # mona radu #radu beligan

Cine este femeia care i-a stat alaturi lui Radu Beligan pana la sfarsit

Radu Beligan a fost casatorit de trei ori, iar din ultimele doua casnicii a avut patru copii. Trei fete si un baiat. Dintre toti, Lamia a fost cea care i-a urmat pasii, fiind o apreciata actrita. Maestrul insa nu a avut o relatie foarte apropiata cu copiii sai, astfel incat spre final, altcineva i-a stat alaturi pana in ultima clipa. 

Scriitoarea Mona Radu l-a vazut prima data pe maestrul Beligan pe scena pe cand era doar o copila, scrie Click! intr-un amplu reportaj dedicat celor doi. A fost atat de impresionata incat si-a dorit foarte mult sa lucreze alaturi de acesta. Ani mai tarziu, si-a dus visul la indeplinire. In varsta de 41 de ani, Mona Radu a stat in ultimii zece ani alaturi de marele actor. L-a distribuit in piesele sale, precum Lectia de violoncel sau Nemuritorul, a stat alaturi de maestru, l-a ajutat sa invete replicile si a fost langa el la fiecare reprezentatie. Pana in luna iunie, cand Radu Beligan continua sa joace in Nemuritorul. 

Între Mona sau Ramona, pe numele ei adevărat, şi Radu Beligan a fost o relaţie nevinovată, ca între tată şi fiică. „Monei nu i-a plăcut niciodată să se spună că ar avea o relaţie cu maestrul Beligan. I-a fost alături în ultimii ani din viaţă pentru că şi-a dorit acest lucru. Mona a ales să poarte un pseudonim format din prenumele ei prescurtat şi din numele unui bărbat pe care l-a respectat ani de zile. Cu siguranţă că este vorba despre Radu Beligan”, au declarat surse din apropierea Monei Radu pentru Click!.

Radu Beligan a murit pe 20 iulie 2016, la 97 de ani, in urma unui stop cardiac survenit pe fondul varstei inaintate si a degradarii biologice naturale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului