Vedete din Romania

# radu palanita #romanii au talent

Cine este Radu Palanita, castigatorul show-ului Romanii au talent

Radu Palanita, mecanicul auto cu voce de aur, care l-a impresionat pe Florin Calinescu si l-a trimis direct in finala, a castigat premiul de 120.000 de euro pus in joc de Pro TV, in cadrul show-ului "Romanii au talent".

Radu i-a uimit pe juratii de la Romanii au talent cu vocea sa de aur, mai ales ca acesta a declarat ca nu este de profesie cantaret si ca si-a descoperit talentul abia la 36 de ani. Castigatorul Romanii au talent a inceput sa munceasca inca de la varsta de 14 ani. In prezent este mecanic auto.
Radu a mai participat la Romanii au talent si in 2019, însă nu a trecut în etapa următoare. Totuși, spusele juraților l-au încurajat să meargă mai departe și să mai învețe.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea” a declarat câștigătorul ”Românii au talent”.

Isi doreste o casa

”Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare.

Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu.

”Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat recent Radu Palaniță, întrebat ce va face dacă va câștiga marele premiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare