Vedete din Romania

#dansez pentru tine #ilinca vandici #sore #vedete intern #concurenti dansez pentru tine # dima

Cine merita sa castige "Dansez pentru tine" ? Iata cei trei finalisti si evolutia lor

Emisiunea "Dansez pentru tine", difuzata la Pro TV, in fiecare vineri seara, se apropie de final. Asadar, saptamana viitoare, va fi aleasa si echipa castigatoare. Concurentii ramasi in concurs sunt Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu.

Povesti de viata impresionante

Editiile anterioare au aratat ca publicul roman se lasa influentat in votarea castigatorului in primul rand de povestile concurentilor. Asadar, daca ar fi sa ne luam dupa acest criteriu, cele mari sanse la marele premiu de 60.000 de euro le-ar avea echipa formata din Sore si Dark, care de altfel se afla deja pe locul 1 in topul preferintelor publicului. Dark lupta la "Dansez pentru tine" pentru prietenul sau Andrei, care a suferit un accident in timpul unui spectacol de breakdance, in urma caruia a ramas paralizat. Acum, desi a reusit sa faca o interventie chirurgicala, Andrei are nevoie de tratamente si recuperare, care costa destul de mult.



Un caz la fel de emotionant este si cel al lui Razvan Marton, care face echipa cu Ilinca Vandici. Razvan a venit la "Dansez pentru tine" pentru a-si ajuta bunicii, care l-au crescut dupa ce parintii sau au murit. Visul sau cel mai mare este sa ii ofere fratelui sau mai mic o viata mai buna.



Iulia Clisu, care face echipa cu Dima, solistul trupei LalaBand, lupta si ea pentru un caz impresionant. Tanara vrea sa o ajute pe coregrafa sa din copilarie Monica Moraru, care, din cauza stresuluo, s-a imbolnavit de obezitate morbida.



Un mare atu al lu echipei formate din Sore si Dark este si faptul ca ei nu au fost condamnati niciodata la duel, iar acest lucru ar putea cantari la alegerea publicului. Dima si Iulia au intrat la duel inca din primele editii ale concursului, iar Ilinca Vandici si Razvan, cuprinsi de oboseala si accidentanti au trecut si ei prin emotiile duelului in editia de vinerea trecuta, alaturi de Ruby si Alexandru Ciobanu, care au parasit competitia, dupa trei dueluri.

Relatii stranse intre vedete si concurenti

Intre concurentii de la "Dansez pentru tine" s-au creat relatii foarte stranse, unele chiar peste cele profesionale. Sore si Dark sunt cel mai bun exemplu in acest sens. Cei doi s-au apropiat extrem de mult, iar gesturile lor tandre ridica mari semne de intrebare. Chiar si Sore a recunoscut ca intre ea si Dark s-a creat o relatie speciala, ce s-ar putea transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste: "In timpul dansului de reggaeton, i-am spus "imi pare rau ca am gresit pasul, iar el mi-a spus te iubesc."

Tu ce parere ai? Cine va castiga competitia?

Sursa foto: protv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare