Vedete din Romania

#concurs #tv #reality show #concurenti #dansez pentru tine

Cine sunt concurentii noului sezon "Dansez pentru tine" si povestile lor impresionante de viata

Vineri debuteaza cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", incepand cu ora 20.30. In ringul viselor vor intra noi concurenti, care vor incerca sa isi indeplineasca una dintre cele mai mari dorinte ale lor, multi dintre ei aflandu-se in situatii dramatice, cu multe neajunsuri si privati de multe bucurii ale vietii. Iata cine sunt noii participanti ai emisiunii-concurs "Dansez pentru tine" si care sunt visurile lor:

1. Alexandra Popovici. Va lupta pentru visul sau alaturi de cantaretul Sorin Brotnei. Ea isi doreste sa il ajute pe tatal sau, pe care l-a cunoscut abia la varsta de 11 ani, sa puna din nou pe picioare ansamblul folcloric "Dor", din care si ea face parte.



2. Ema. Este o tanara care a suferit o paralizie pe cand era doar o adolescenta. Acum insa, Ema este o femeie sanatoasa, care vrea sa se afirme in dans, de aceea a venit la "Dansez pentru tine", unde spera sa isi indeplineasca visul. Ea va intra in ringul viselor alaturi de fotbalistul Falemi Mitrea.



3. Iulia Clisu. Este o tanara din Barlad care a venit la "Dansez pentru tine" pentru a o ajuta pe coregrafa Monica Moraru, cea mai cunoscuta profesoara de dans din judet, care sufera de obezitate morbida, din cauza stresului. Pentru indeplinirea visului sau va lupta si Dima, de la LalaBand.



4. Dana Matei. Va lupta alaturi de fotbalistul Giani Kirita pentru a o ajuta pe mama sa, care in prezent se confrunta cu foarte multe datorii. Pentru Dana, dansul inseamna totul. Ea a renuntat chiar si la o cariera juridica pentru pasiunea sa.

 

5. Razvan Marton va face echipa cu Ilinca Vandici in ringul visurilor de la "Dansez pentru tine". Parintii sai au murit, iar el a ramas in grija bunicilor. El isi doreste sa ii ofere fratelui sau mai mic o viata decenta.




6. Adrian Baranga si Elena Ionescu, de la Mandinga, vor intra in ringul visurilor pentru a-i ajuta pe parintii tanarului sa duca un trai mai bun.



7. George Trascau va concura la "Dansez pentru tine" alaturi de Sore Mihalache. Pasiunea sa cea mai mare este dansul, de aceea el vrea sa le demonstreze si parintilor sai ca prin dans se pot realiza lucruri marete.



8. Alexandru Ciobanu va dansa alaturi de cantareata Ruby pentru a-l ajuta pe prietenul sau Andrei, care a ramas paralizat in urma unui accident.



Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare