Vedete din Romania

#sms #voicu #monica columbeanu

Citeste SMS-urile Monicai Columbeanu catre Voicu

Mesajele dintre sotia lui Irinel Columbeanu si fostul ei sofer au iesit la iveala. SMS -urile cu care Voicu si Catalin Botezatu o amenintau pe Moni, nu dovedesc insa clar daca intre cei doi a fost mai mult de o relatie de prietenie .

Voicu nu a mai fost soferul al familiei Columbeanu incepand luna august 2009, dar a continuat sa comunice cu Monica prin SMS mult timp dupa "despartire". Revista Ciao! a publicat cateva mesaje, despre care sustine ca i-au fost trimise lui Voicu de catre Monica in perioada ianuarie-noiembrie 2009.

"Doar din cauza ta suferi. Dar poate ca asa simti tu ca traiesti. Suferind. Irina intreaba si se gandeste si acum la tine, daca-ti vine sa crezi, ca sa nu mai spun de altii...", i-ar fi scris Monica Columbeanu pe 16.10.2009 fostului sofer.

Alte SMS-uri, "Scapa si tu de asta sa vorbim", "Nu pot sa dorm. Ce faci?" sau "Pai de ce nu vii pana sus?", pot fi interpretate de unii ca fiind incriminatori, dar pot fi considerate si semne ale ingrijorarii Monicai pentru fostul angajat.

Joaca intr-un film britanic

Monica Columbeanu a acceptat oferta de a juca intr-un film britanic, cu substrat social. "Filmul se numeste "Dora" si este o poveste educativa despre discriminare si emigrare din toata lumea in Londra. Acest film este o productie britanica", a declarat Monica Columbeanu prin telefon pentru Antena 1.

Sotia milionarului de la Izvorani a recunoscut ca este incantata de noua postura, deoarace "odata ce a intri in lumea showbizului e absurd sa spui ca nu-ti doresti sa treci la o etapa superioara".

 

Citeste si

Voicu o ameninta pe Monica cu SMS-uri compromitatoare

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului