Vedete din Romania

Claudia, 30.000 de euro in finisaje

Solista este, de vineri, posesoarea unui superb apartament intr-un complex rezidential din Capitala. Numai ca, acum, trebuie sa-si angajeze muncitori care sa i-l finiseze in totalitate. Costurile tuturor imbunatatirilor si a mobilei depasesc suma de 30.000 de euro, relateaza Click.

Pentru a-si decora apartamentul dupa bunul sau plac, cantareata si l-a achizitionat la “rosu”, ceea ce inseamna ca singurele “dotari” pe care le are sunt termopanele si usile. Restul, alti bani, alta distractie! Claudia trebuie sa mai scoata din buzunar o suma peste 30.000 de euro pentru instalatii, parchet, gresie , faianta , mobila si toate celelalte utilitati.

“Va fi gata peste 2-3 luni. Insa prefer sa mai astept decat sa fi ales ei culorile si mobila”, a declarat solista. Claudiei ii merge din ce in ce mai bine si pe plan profesional, iar de concerte nu se plange, chiar daca ofertele nu curg rauri -rauri.

“Dupa o preselectie riguroasa, mi-am ales si doua dansatoare, pe care le iau cu mine la petrecerile private, ca sa facem un show pe cinste. Pe de alta parte, la concertele in aer liber, merg cu baietii”, a mai spus solista. 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului