Vedete din Romania

Claudia Patrascanu si-a vandut masina pentru videoclip

Dupa ce a facut un efort financiar si si-a achizitionat un apartament, in valoare de aproximativ 70.000 de euro, Claudia si-a dat seama ca nu-i mai ajung banii pentru a-si plati videoclipul.

Desi au trecut luni bune de cand Claudia Patrascanu , fosta colega a Juliei Chelaru, canta solo, aceasta nu are inca un videoclip prin care sa-si promoveze noua formula de spectacol, povesteste Cancan.

Fortata de imprejurari, cantareata s-a vazut nevoita sa-si vanda masina, un Audi A3 , pe care si-o achizitionase in leasing. Acum, ea a “inchiriat” un autoturism de la iubitul ei.

Asa ca banii pusi de-o parte pentru clip si costume, majoritatea proveniti din cantarile de Anul Nou, s-au dovedit insuficienti. Si pentru ca lunile de dupa Revelion au fost "moarte", cantareata a decis sa-si vanda masina, un Audi A 3, pentru a-si putea achita datoriile, care se ridicasera deja la 10.000 de euro.

“Am predat altcuiva leasingul si o perioada am mers numai cu taxi”, a declarat Claudia in ultimul numar Click.

Ulterior, iubitul ei i-a sarit in ajutor si i-a “inchiriat” una dintre masinile sale, un BMW decapotabil , care, de altfel, urmeaza sa fie scos la vanzare.

Nu ii plac decapotabilele 

"Este masina iubitului meu si este de vanzare. Ca orice barbat nu a vrut sa ma lase sa circul cu metroul si mi-a pus-o la dispozitie pana va gasi un cumparator. E o masina frumoasa, m-am gandit sa o cumpar chiar eu, dar nu ma omor dupa decapotabile", sustine Claudia.

Asa ca, pana una alta, bruneta isi va cumpara o masina mica, la mana a doua , cu care sa-si faca treburile, si de care se va bucura mama cantaretei, in momentul in care aceasta va deveni sofer de jeep.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului