Vedete din Romania

#declaratii Codin Maticiuc #sotie Codin Maticiuc #codin maticiuc

Codin Maticiuc, speriat de pasiunea iubitei sale. Uluitor ce face Ana in timpul liber

Foarte discret cu viata sa personala, Codin Maticiuc a uimit pe toata lumea cu dezvaluirile pe care le-a facut recent despre iubita lui Ana, cu care are o fetita. Ana are o pasiune nebuna pentru sport. Este obsedata chiar de miscare si escaladeaza munti. Codin spune insa ca este speriat de aceasta pasiune a partenerei sale, dar mai ales de planul pe care il are aceasta pentru urmatoarea escapada.

 

„Gagica mea e nebuna. Da, nu exagerez. Stiam asta de ceva vreme dar acum ma gandesc serios sa fac ceva in privinta asta. Stati sa va explic.

Femeia e obsedata de sport. Efectiv face si patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaste, zice ca face trei. Sala la greu, padel si spinning, pe astea le numara si ea. Ei, pe langa astea trei ea mai face asa, „de plictiseala”: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie ca eu nici de scris nu ma pricep daramite sa-l fac). 18 minute in continuu?!? Intrebati orice om normal la cap, asta se pune cat un antrenament intreg.

In fine, incepeti sa intelegeti ca am dreptate cand o fac nebuna dar nu am terminat. Ea face trasee prin munti, pe ai nostri i-a terminat deja. Am fost si eu o data sau de doua ori pe niste trasee mai usoare pe care oricum mi-am blestemat soarta in timp ce ea alerga in jurul meu ca sa faca mai multa miscare. De ce? Pentru ca e nebuna.

Cum a terminat ea muntii de la noi acum doua saptamani a plecat in Tanzania (Africa) sa urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus si ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Stiti deja. Pentru ca e nebuna. O sa ziceti ca ce conteaza inca o mie de metri. Conteaza si o sa va dumiriti si voi de indata.

In primul rand trebuie sa stiti ca oficial, declarat, 10 oameni care incearca sa urce acest munte mor in fiecare an. Neoficial vreo 30. Dati un google, chiar va rog. Clar trebuie sa fii nebun sa-ti asumi acest risc!

N-a plecat singura, a plecat cu Tea prietena ei de la radio Zu care citeste stirile in fiecare dimineata si sotul acesteia. Aia doi cumva mai nebuni decat a mea caci erau mai putin pregatiti fizic.

Iata cum s-a intamplat: au plecat de impreuna cu alti cativa nebuni de prin lume adunati si cativa ghizi care ii mai ajutau sa care echipament. De ce sa care ma intrebati? Pentru ca e nebuna. Nu, scuze. Pentru ca ei au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade celsius si au ajuns in varf la -30 de grade.

Urcusul s-a petrecut in 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi pana unde ghizii faceau corturile si stabileau un basecamp. Nu se facea mai mult pentru ca ai nevoie sa te obisnuiesti cu altitudinea si aerul rar. Trebuie sa iei pastile de rau de inaltime. De la 2000 de metri Teei si sotului a inceput sa le fie rau si sa le curga sange din nas. Anei mele nu, asa ca ea mai facea undeva la 5-6 ore pe zi niste trasee adiacente. De ce? Stiti deja.

Toata smecheria a tinut-o si pe ea pana la 5000 de metri cand s-a facut ultima baza. Nu va spun ca ii era si extrem de frig noaptea in sacul de dormit pe care s-a ambitionat sa-l inchirieze ca sa „nu arunce cu banii, sa faca o economie”. De ce? Pentru ca sunt eu nebun de data asta si nu i-am impus sa-si ia naibii cele mai scumpe echipamente ca sunt oricum cat nota mea la Nuba. In fine…

Ei, de la 5000, cum va spuneam a inceput calvarul pana SI pentru nebuna mea. Au lesinat toti pe rand de cateva zeci de ori pana in varf si ii trezeau ghizii daca mai pot sau mai vor sa continue. Au ajuns cu greu in varf cu degetele degerate si cine stie cate alte suferinte fizice. Coborarea urma sa fie alte trei zile pana jos cu dormit in corturi. In cat timp a facut-o insa a mea? In 12 ore, dintr-o bucata, singura ca n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper ca ati inteles deja ca femeia e nebuna probabil si-o fi dat seama si ala.

In concluzie va spun ca degeaba am gagica frumoasa, desteapta si mama eroina pentru ca e nebuna! Iar eu nu sunt doar nebun ci si prost daca o las sa plece pe Everest cum planuieste. Gata!”, a scris Codin Maticiuc pe pagina de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare