Vedete din Romania

#rapper #dezvaluire secrete #substante interzise #connect-r

Connect-R, dezvaluire socanta: "Am consumat substante interzise"

 

Connect-R sau Stefan Relu Mihalache (37 de ani) pe numele sau real este unul dintre cei mai in voga artisti din Romania. Acesta a devenit celebru cu piesa "Vara nu dorm," iar de atunci melodiile sale au fost mereu pe primele locuri in topuri.

Dar pana sa cunoasca succesul, Connect-R a avut de parcurs un drum greu. Celebrul rapper a facut recent o dezvaluire socanta. El a recunoscut ca a incercat substantele interzise la inceputul carierei.

"Am trecut printr-o capcana. In vremea cluburilor, aveam 20 si un pic de ani, 23-25. Copii, nu va mai drogati! Lumea asta a showbiz-ului este o lume in care ti se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, sa zic asa. Pentru a te distruge! (...). Am consumat si eu la vremea mea niste treburi nasoale. (n.r. substante interzise). Au fost lucruri in care eu am crezut mult timp si multi copii iubindu-ne poate au facut la fel. Cum muzica ne-a dat noua, artistilor, mai mult decat speram, noi trebuie sa dam inapoi lui Dumnezeu niste lucruri. Tinerii trebuie sa aiba grija in ce se baga si pe cine iubesc cu adevarat. Lumea starurilor eu o cunosc foarte bine," a marturisit Connerct-R, potrivit Click.

Cum a renuntat la droguri

Artistul a dezvaluit cum si cum a reusit sa renunte la droguri cu ajutorul sportului.

"Norocul meu a fost ca iubesc sportul si asta ma oprea din a face sport. Mi-am dat seama ca e o prostie, ca nu e bine ce fac, ca nu pot sa mai fac sport," a mai adaugat cantaretul.

Artistul provine dintr-o familie cu mari probleme financiare si in semn de recunostinta fata de parintii lui, Connect-R si-a tatuat pe trup chipurile lor si le-a daruit o casa.

Connect-R a fost casatorit de Misha, de care a divortat in anul 2017. Cei doi au impreuna o fetita, Maia, in varsta de 5 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare