Vedete din Romania

#Connect-R sotie #Connect-R divort #Connect-R Misha #connect-r

Connect-R, primele declaratii despre divort. “ O femeie reuseste sa scoata toti dracii din tine”

Connect-R a tinut sa le explice fanilor care este relatia dintre el si sotia sa, dupa ce Misha a vorbit zilele trecute despre divort!

“Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, cand am uitat complet de noi. Atentia noastra este indreptata catre Maya. Asta nu inseamna ca noi nu ne iubim. E o iubire mai linistita, o iubire matura”,a explicat Connect-R la Antena Stars.

“Mie mi se pare cea mai frumoasa femeie din lume. si nemachiata, si cand se trezeste, si cu par, si fara par, si tunsa zero… Intr-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria si cu asa… sunt eu, mai sfatuiesc eu. Ea e mai matura, desi e mai mica cu aproape 10 ani…

 Cred ca amenintarea cu divortul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasionala. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodata! … O femeie reuseste sa scoata toti dracii din tine…

 Noi nu am avut timp efectiv sa ne consumam imprena dragostea. Noi ne-am cunoscut saptamana asta, saptamana cealalta  ramas insarcinata, s-a nascut fata, au inceput probleme cu fata. Noi nu cred ca avem 30 de zile impreuna amandoi”, a adaugat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului