Vedete din Romania

Consuelo va naste in Italia

Recenta accidentare a lui Adrian Mutu a schimbat planurile intregii familii pe urmatoarea perioada. , insarcinata in luna a opta, se pregatea sa plece la , pentru a naste, dar a decis sa ramana in Italia dupa ce a aflat ca Adi va avea un picior imobilizat in atele timp de o luna, relateaza Libertatea.

Planuri schimbate

Pentru ca Adrian Mutu are probleme medicale si va fi nevoit sa urmeze un program de recuperare o perioada de aproximativ patru saptamani, sotia lui, Consuelo , a renuntat la ideea de a merge sa nasca la Miami . Ea trebuia sa ajunga in martie in Statele Unite, pentru a se pregati de fericitul eveniment din viata cuplului, nasterea celei de-a doua fetite. Asa ca Consuelo a inceput deja cautarile pentru o maternitate in Italia, la Florenta sau la Milano. A doua fetita a cuplului urmeaza sa vina pe lume in luna aprilie.

Casa la Miami

Adrian Mutu si Consuelo sunt casatoriti din anul 2005 si au impreuna o fetita, Adriana, in varsta de un an si jumatate. Desi cuplul s-a stabilit in urma cu mai bine de un an si jumatate la Florenta, Consuelo a preferat pentru nasterea copiilor ei o maternitate din Miami. Pe cand era insarcinata cu micuta Adriana, Consuelo a plecat in Statele Unite din luna a saptea de sarcina si a locuit intr-o casa inchiriata pe coasta Atlanticului inca o luna dupa eveniment. In vara trecuta , sotii Mutu si-au achizitionat o locuinta la Miami, unde cei doi vor pleca si dupa nasterea celei de-a doua fetite. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare