Vedete din Romania

Contre intre Mihai Morar si Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a fost joi seara invitata lui Mihai Morar in emisiunea “Rai da’ buni” de la Antena 2. Nervoasa fiind din cauza scandalului cu Prima TV, Oana si-a pierdut efectiv controlul si l-a balacarit pe moderator mai rau ca la usa cortului.

Dupa tot felul de declaratii date in presa scrisa pe tema acestui scandal, Oana a profitat de faptul ca a fost invitata la emisiunea lui Mihai Morar pentru a-si varsa nervii pe moderator. Cei doi “ se iubesc la nebunie” de ceva timp, dar parca nu ne asteptam ca Zavoranca sa se dea in stamba in halul asta.

Si daca credeam ca nimic din ceea ce vine din partea Queridei nu ne va mai mira vreodata, iata ca ne-am inselat. In cadrul emisiunii lui Morar, aceasta s-a luat de moderator si l-a jignit mai rau ca la usa cortului, de parca ar fi fost vina lui ca cei de la Prima TV nu o mai vor. Vedeta nu l-a scos toata seara din “musca de rahat”, “prost”, “batut in cap” si “ordinar”, dand inca o data dovada de lipsa de caracter si bun-simt. Cu toate ca primise acceptul sefilor pentru a o da afara din emisiune, Mihai Morar a infruntat-o de unul singur si nu a izgonit-o din platou pentru a nu-i face pe plac.
(continuarea in Gardianul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare