Vedete din Romania

#gadgeturi # copil simona patruleasa #copil elena gheorghe #copii gadgeturi #fiu Corina Bud

Copiii vedetelor, experti in gadgeturi

Copiii vedetelor ajung sa fie faimosi inca de la varste fragede, prin perspicacitatea de care dau dovada inca de mici. Cum la moda sunt gadgeturile de ultima generatie, nici micutii vedetelor nu se lasa mai prejos. Iata care sunt copiii de vedeta, experti in gadgeturi.

1. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa

Desi are doar 2 anisori, Ingrid, fetita prezentatoarei Simona Patruleasa este foarte pasionata de tehnologia de ultima performanta. Aparaturile de ultima generatie nu mai prezinta pentru micuta niciun secret, ea le manuieste fara nicio problema, iar mama sa este tare mandra de perspicacitatea ei precoce.

"Ingrid isi deschide singura Ipad-ul si navigheaza pe el nestingherita. Stie de unde se trimit mail-uri, unde sunt fotografiile, cum sa intre pe internet sau pe Youtube. Isi alege singura melodiile preferate din playlist-ul pe care i l-am facut sau desenul animat pe care doreste sa il vada, isi face imaginea mica, mare, dupa pofta ei. Este fascinata de tot ceea ce este nou!”, a declarat Simona Patruleasa, pentru wowbiz.ro.

2. Nicholas, micutul Elenei Gheorghe

La fel de pasionat de tehnologie este si micutul Nicholas, fiul cantaretei Elena Gheorghe. Artista spune ca micutul este innebunit dupa tablete si telefoanele inteligente.

"Nicholas este foarte pasionat de tableta si de telefon, nu exista distractie mai mare pentru el decat jocul cu acestea doua.La inceput eram o mamica foarte protectoare, dar Nicholas m-a invatat ca nu este cazul pentru ca il vad fericit. Ii place sa se joace, sa alerge, sa rada, sa zambeasca si normal ca si eu ma simt linistita si implinita", a marturisit Elena Gheorghe.

3. Robin, fiul Corinei Bud

Desi are doar 4 ani, fiul cantaretei Corina Bud deja nu mai poate trai fara gadgeturi. El este pasionat de jocurile pe calculator, iar orice cadou de acest tip este o bucurie imensa pentru el.

"Robin este innebunit dupa joculete. Desi are doar 4 ani, stie cum sa intre pe jocuri de pe telefonul meu. Daca primesc un apel si el se joaca imi momentul respectiv, ii da respins si isi continua joaca. El a cerut o tableta, iar eu zic ca nu are gusturi rele", a declarat artista.



Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare