Vedete din Romania

#Corina Caragea bronz #vedete intern #corina caragea #showbiz

Corina Caragea dezvaluie secretele bronzului perfect!

Corina Caragea este pasionata de calatorii si, de fiecare data, impartaseste cu prietenii sai virtuali fotografii din vacanta. De curand, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV le-a dezvaluit fanilor si secretele cu care se metine in forma pe timpul verii.

"Iata ce fac eu ca sa ies castigatoare din meciul de pe plaja, fara sa pierd puncte la capitolul sanatate si sa ma si inteleg cu oglinda:

1. Ma trezesc chiar si in vacanta…dimineata. Am invatat ca cel mai frumos, dar si cel mai sanatos bronz il capeti dimineata pana in ora 11 si dupa-amiaza dupa 16. Nu sunt baba care sufera la frumusete, cu un kilogram de ulei de masline pe mine in mijlocul zilei, la 40 de grade. Si o iau treptat. Rabdarea este cheia, nu ma uita Dumnezeu pe plaja, in goana dupa bronzul perfect.

2. Folosesc creme cu factor de protectie 30, chiar 50 pentru fata. Am si multe alunite si nu e de glumit cu ele. In plus, daca respect primele doua reguli, ma asigur ca nu voi capata un bronz care de fapt …. arata ca o piele arsa, rosie, pe alocuri cu coji , ustura ca naiba si se pierde rapid. Crema de protectie solara trebuie aleasa in functie de pielea fiecaruia. Si se aplica INAINTE cu 15-30 minute de a iesi la plaja, nu direct pe plaja. 

3. Dupa plaja este la fel de importanta grija pentru piele – hidratare si revitalizare sunt cuvintele cheie. Aleg cremele cu aloe vera.

4. M-am bronzat cu pete? Bicarbonat de sodiu + apa. Asa imi exfoliez pielea delicat si capat un bronz uniform. Ca sa previn aceasta situatie, inainte de plaja fac un gomaj cu zat de cafea.

5. Imi feresc parul de soare, clorul din piscina si sarea din mare. Il usuca si il degradeaza. O masca pentru hidratare ii aplic oricum pe timp de vara – vitamina A si vitamina E, ulei de masline sau ulei de cocos pe varfuri.

6. Machiajul la plaja trebuie sa fie putin , ideal – deloc . Eu am grija in primul rand sa am crema cu protectie solara pe fata, apoi sa am sprancenele perfect pensate si daca tin neaparat , aplic un mascara waterproof. Maxim. Exclus ruj, gloss (aleg un balsam hidratant, si el cu SPF) , unghii false, mese etc. Ma feresc de aceste artificii oriunde, nu numai la plaja.

5. Fac sport – nu stau pe prosop la soare prea mult (ma si plictisesc) ci aleg gimnastica in apa, volei sau Stand Up Paddling, orice distractie pe plaja.

7. Incerc sa ma tin tare in fata ispitelor dulci  – la plaja ai mereu tendinta sa rontai ceva, sa mananci dulciuri. Aleg fructele.

Cam acesta este ghidul meu vara, la plaja. Am trecut si eu prin toate fazele (imi amintesc de vacanta in Turcia, petrecuta in totalitate in camera de hotel pentru ca aratam ca un pui ars dupa prima zi – cand am vrut sa iau tot soarele) si am invatat din greseli. Inca mai invat. Sper ca v-au ajutat sfaturile mele si.. vacanta placuta va doresc!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare