Vedete din Romania

#Corina Chiriac cadru #Corina Chiriac accident #corina chiriac

Corina Chiriac, in carje!

Corina Chiriac, in varsta de 68 de ani, a suferit un accident banal, in urma caruia s-a ales cu un picior imobilizat! Cantareata foloseste un cadru pentru a se deplasa!

 

La doar o zi dupa ce a ajuns la spital, Corina Chiriac a fost prezenta la filmarile emisiunii pe care ea o prezinta la National TV.

“E neplacut. Sunt pierderi, frustrari, trebuie anulate concerte. Eu sunt mai distrata, car valize, ud flori, ma mir ca nu mi-am spart capul pana acum. Eu cred ca inca mai am 16 ani si mai am inca 200 de ani de trait. Ma descurc cu un cadru. Am piciorul intr-o fasa elastica, pe care seara o scot. Cu spalatul e mai greu...Mi-am adus aminte de vremurile in care ma spalam cu cana. in cateva saptamani ma refac. Primul lucru care i se intampla cuiva intr-o astfel de situatie este sa cada in depresie si fix acest lucru nu trebuie sa se intample. Port balerinii mei de condus pana in provincie, care sunt comozi”, a povestit cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului