Vedete din Romania

#Khloe Kardashian inselata #khloe kardashian #clanul kardashian

Cosmar infinit pentru una dintre membrele clanului Kardashian. Cum a aflat blondina ca a fost inselata de tatal copilului ei

Khloe Kardashian (37 de ani), cea mai mica dintre cele trei surori celebre din showbiz-ul american, e afectata de ultimele dezvaluiri aparute in presa despre fostul sau iubit, baschetbalistul Tristan Thompson.

Cei doi au format un cuplu din 2016, au impreuna un copil, insa relatia a fost "sugrumata" de desele aventuri extraconjugale ale lui Tristan.

Khloe si Tristan s-au despartit in vara acestui an, insa frumoasa blondina n-are liniste nici acum. Asta pentru ca zilele trecute s-a aflat de faptul ca Tristan Thompson (baschetbalist la Sacramento Kings) a devenit tata pentru a treia oara, dar cu o alta femeie, pe care a lasat-o gravida in perioada in care inca era cu Khloe.

Maralee Nichols este femeia care a nascut copilul lui Thompson si care l-a dat deja in judecata pe sportiv pentru ca acesta sa-si indeplineasca inadatoririle de parinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare