Vedete din Romania

#cosmina pasarin #relatie #vacanta

Cosmina Pasarin isi cauta iubit

Cosmina Pasarin doarme singura de mai bine de un an. Fostul iepuras Playboy se plange de faptul ca barbatii nu o mai curteaza si isi petrece si vacantele singura.

Pasarin si-a petrecut cu prietenii vacanta din aceasta vara, dar fara iubit. Dupa despartirea de DJ Pagal , bruneta nu a mai gasit nici un barbat care sa-i merite atentia.

"Nu ma deranjeaza ipostaza de femeie singura, insa parca a trecut cam mult timp de cand nu am un iubit si incep sa disper, pentru ca fara sa-mi dau seama, indepartez orice potential iubit. Cred ca sunt eu mult prea pretentioasa, fioroasa, sau asa ceva. In ultima perioada nici un barbat nu a avut curaj sa se apropie de mine. Cred ca ii sperii. Nu vreau sa se inteleaga gresit, dar pur si simplu mi-ar placea sa fiu curtata , mi-ar placea ca barbatii sa aiba mai mult curaj sa ma abordeze", a marturisit Cosmina pentru Click!

In lipsa unei relatii, Pasarin se concentreaza asupra carierei de actrita. Cosmina merge foarte des la probe pentru roluri, dar este dezmagita de lipsa de profesionalism din domeniu. "Ma deranjeaza ca toti spun ca te suna ziua urmatoare si de fapt nu mai auzi de ei niciodata, insa am inceput sa ma obisnuiesc ca asa se practica la noi", a adaugat vedeta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului