Vedete din Romania

#cosmina pasarin #dans #erotic #tvr

Cosmina Pasarin nu mai lucreaza la TVR pentru ca... a dansat in club

Cosmina Pasarin a fost concediata de televiziunea romana pentru comportament indecent. Prin presa au aparut o serie de fotografii cu vedeta executand un dans erotic .

Incepand cu data de 8 iulie 2010, trustul TVR a incetat orice fel de colaborare contractuala cu moderatoarea emisiunii "Intalnire de la malul marii ".

Reprezentantiilor postului li s-a parut total neadecvat dansul lasciv pe care l-a executat Cosmina Pasarin in calitate de MC intr-un club de pe malul marii. Astfel, acestia au decis sa o dea afara pe moderatoarea emisiunii "Intalnire de la malul marii".

"Acest tip de expunere publica este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune si cu atat mai mult al uneia produsa de o televiziune publica . In aceste conditii, conducerea Televiziunii Romane a decis incetarea, cu efect imediat, incepand din data de 8 iulie, a oricaror relatii contractuale cu Cosmina Pasarin", se arata in comunicatul remis de Televiziunea Romana.

Pasarin nu a stiut nimic de toate aceste hotarari. Contactata telefonic de catre cei de la Libertatea, vedeta a declarat ca a aflat de la ziaristii ca a fost concediata de TVR si ca a incercat sa ia legatura cu sefii directi dar nu i-a raspuns nimeni la telefon.

Cosmina Pasarin executa un dans erotic

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare