Vedete din Romania

#cosmina pasarin #frumusete #operatii estetice

Cosmina Pasarin: "Se pune foarte mult accent pe furmusete, iar restul nu mai contreaza"

Cosmina Pasarin este total impotriva operatiilor estetice. Potrivit acesteia, frumusetea nu este totul in viata, ba din contra aceasta poate fi un dezavantaj atunci cand iti propui sa ai succes.

Vedeta, care a fost concediata de curand de catre TVR in urma unui dans cu tenta sexual executat intr-un club, este de parere ca in viata ai nevoie de mai mult decat un placut.

"Nu mi se pare normal sa consideri ca naturaletea este dramatica. Nu inteleg cine le incurajeaza pe aceste fete sa-si faca atatea operatii estetice ", a declarat Cosmina Pasarin pentru Click!.

"La noi lucrurile sunt putin exagerate. Se pune foarte mult accent pe furmusete, iar restul nu mai conteaza. De cele mai multe ori frumusetea nu este un avantaj, de aceea trebuie sa echilibrezi cu alte lucruri", a mai spus vedeta referindu-se la decizia Elenei Basescu de-asi face operatie estetica .

In urma episodului cu TVR, Cosminei Pasarin i s-a facut o oferta de a juca in filme pentru adulti . Vedeta a refuzat insa cu vehementa, precizand ca nici nu se gandeste sa intre in industria porno, desi producatorii de gen o considera o persoana cu potential.

"Nicio sansa", a fost raspunsul dat de vedeta pentru "Acces Direct". Cosmina Pasarin este o infocata a emisiilor live si doreste sa continue in aceasta bransa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare