Vedete din Romania

#cosmina pasarin #dalia octavia pusca #tv

Cosmina Pasarin si Dalia Octavia Pusca o inlocuiesc pe Alina Sorescu

Odata cu noua grila de programe a postului TVR2, emisiunea Intalnire pe 2 revine intr-o noua formula din 1 martie.
Cosmina Pasarin si vor fi gazdele emisiunii Intalnire pe 2, ce va fi difuzata, in direct,  in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.45, timp de o ora.


Emisiunea ii va convinge pe telespectatori sa ramana pe TVR 2, atat prin discutii incitante cu vedetele invitate in platou, cat si prin informatiile de ultima ora din show-biz.

Pe parcursul primei saptamani, invitatii emisiunii vor fi cei 16 finalisti care vor concura in Selectia Nationala Eurovision 2010 ce va avea loc pe 6 martie. Astfel, in fiecare zi veti face cunostinta cu o parte din ei, le puteti asculta piesele si afla detalii importante despre cariera si proiectele lor.

Cele doua prezentatoare ale emisiunii au la activ o bogata experienta in televiziune si promit sa dea startul la muzica si distractie, inca de dimineata.

Cosmina Pasarin a debutat in televiziune in 2001, cu emisiunea Zero, facandu-se apoi remarcata odata cu emisiunea Zanga . A jucat in serialele La Bloc, Baieti Buni si Chiquititas si a realizat numeroase pictoriale.

"Consider o mare sansa sa fiu prezentatoare a acestei emisiuni. Spun asta fiindca ma identific foarte mult cu profilul emisiunii. Intodeauna am gustat muzica buna si m-am simtit infinit mai bine atunci cand in jurul meu am vazut oameni fericiti. Sper ca emisiunea sa fie pentru telespectatori o doza zilnica de buna dispozitie", a declarat Cosmina.

Octavia Pusca a debutat in televiziune la varsta de 18 ani, chiar la TVR, ca prezentatoare a emisiunii de divertisment DP2, a continuat apoi cu Neata, pentru ca in ultimii 4 ani sa o regasim la pupitrul stirilor. Dalia canta, scrie, este actrita, iar in prezent ii puteti admira prestatia in piesa de teatru Batranul de Gorki.

"Imi place sa cred nostalgic si visator ca acest nou proiect va fi pentru mine o continuare, o intoarcere la matca si o dorinta realizata. Sa pot sa cant, sa dansez, sa vorbesc despre ce imi place sunt lucrurile care ma fac sa ma simt implinita. Sunt fericita si cand joc teatru si cand  pot povesti despre piese de teatru sau filme. In plus, sa am alaturi o prietena si o colega, desi diferita, totusi foarte asemanatoare mie este extraordinar. Avem preocupari, preferinte, gusturi si scopuri comune, dar experiente profesionale si de viata diferite care se completeaza excelent...", a declarat Dalia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare