Vedete din Romania

Costel Busuioc se lupta pentru premiul cel mare


Competitia “ Hijos de Babel ”, cea care l-a transformat pe Costel Busuioc dintr-un simplu zidar roman in “Pavarotti din Banat”, si-a ales finalistii. Busuioc a adus audiente naucitoare, miercuri seara, postului Romantica TV , singura televiziune care a decis sa urmareasca si sa transmita ascensiunea acestuia. In timpul interpretarii, a ariei verdiene La donna e mobile, Romantica TV a fost urmarita de 176.000 de telespectatori, inregistrand un varf de audienta ce a clasat-o pe locul doi, dupa Pro TV. Chiar daca in semifinala de miercuri a primit doar nota 8 din partea juriului, Costel s-a situat pe primul loc si s-a calificat, fara probleme, in marea finala, programata saptamana viitoare.

Urmarit de finalisti

Dupa cea de-a saptea etapa romanul este urmarit indeaproape de sirianul Karim, care a primit nota maxima a publicului, si de grupul format din Yusmanis si Ricardo. Cei sapte finalisti mai au sase zile la dispozitie pentru a pregati cate doua piese ce vor fi interpretate in finala. Concurentii isi pot alege piesa favorita dintre cele interpretate in editiile anterioare si, pe langa aceasta, ei vor mai interpreta una noua. Jose Ramon Florez, profesorul care il pregateste pe Costel, are din nou o sarcina dificila: impreuna, cei doi trebuie sa aleaga piesele cu care romanul sa castige competitia si, astfel, contractul cu casa de productie Sony. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare