Vedete din Romania

#rochii #posete #pantofi #tinute vedete #cannes 2013 #eva longoria #jane fonda #jessica biel

Covorul rosu Cannes 2013: cele mai discutate tinute ale vedetelor

Festivalul de film de la Cannes este cel mai important moment al anului in Europa pentru vedetele din showbiz, iar actritele de talie internationala si-au aratat cele mai noi tinute pe covorul rosu.


Iata cele mai discutate tinute ale vedetelor, fotografiate pe covorul rosu la Cannes 2013.

Jennifer Lawrence

Intr-o rochie eleganta in alb si negru, creata de Dior, Jennifer Lawrence s-a numarat printre cele mai laudate aparitii pe covorul rosu. Bijuteriile Chopard si rujul rosu intens i-au completat tinuta.

Eva Longoria

Intr-o rochie lunga, cu o trena de dantela aurie, Eva Longoria, actrita din serialul "Neveste Disperate" a impresionat la Cannes. A accesorizat rochia Zuhair Murad cu o pereche simpla de cercei Damiani.

Jessica Biel

Iubita lui Justin Timberlake a fost apreciata pentru tinuta sa impecabila: rochie si poseta Marchesa, alaturi de pantofi in nuanta nud si un colier superb in forma de sarpe.

Emma Watson

Actrita din seria de filme "Harry Potter" a mizat tot pe alb si negru la Cannes, cu o rochie Chanel Haute Couture din matase creponata.

Nicole Kidman

In timp ce actritele tinere au preferat tinute alb/negru, Nicole Kidman a stralucit pe covorul rosu intr-o rochie colorata, cu model floral, realizata de Dior Haute Couture. Pantofii roz au fost apreciati de multi critici de moda, dar parul actritei nu a primit prea multe note bune.

Carey Mulligan

Dupa ce a optat pentru o rochie minimalista la premiera filmului "Marele Gatsby", Carey Mulligan a fost mai inspirata pe covorul rosu la premiera "Inside Llewyn Davis", pentru care a purtat o rochie Vionnet.

Julianne Moore

Actrita roscata a primit mai multe note proaste decat bune pentru tinuta sa, formata din rochie asimetrica Dior Haute Couture si sandale cu barete. Singurul detaliu impecabil au fost bijuteriile Chopard.

Cindy Crawford

Fotomodelul in varsta de 47 de ani continua sa participe la evenimente importante, iar la Cannes 2013 a fost laudata pentru rochia alba Roberto Cavalli cu elemente decorative aurii.

Jane Fonda

La 75 de ani, Jane Fonda a facut o alegere indrazneata cu o rochie albastra mulata pe corp.



Sursa foto: fabsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare