Vedete din Romania

#jojo #iulia vantur #vedete intern #vedete Craciun #Silvia de la Vegas

Craciun de vedeta: cele mai frumoase amintiri ale celebritatilor autohtone

Craciunul este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, asa ca, indiferent de statut sau de notorietatea de care se bucura, orice persoana este induiosata atunci cand vine vorba despre aceasta minunata sarbatoare. Exceptie nu fac nici vedetele, care sunt mai emotionante ca niciodata atunci cand vorbesc despre amintirile placute ale copilariei din perioada Craciunului. Iata cele mai frumoase amintiri ale celebritatilor autohtone.

1. Jojo inca mai crede in Mos Craciun

Cantareata si actrita Jojo isi aminteste cu mare emotie si drag despre Craciunul petrecut la tara, cat si in Bucuresti. Ea a marturisit ca inca mai crede in Mos Craciun, iar aceasta sarbatoare o copleseste de fiecare data de emotii extrem de puternice.

"Odata, imi amintesc ca am mers la colindat in blocul de vizavi de bunica mea. Si o familie nu a vrut sa ne primeasca. Si eu i-am rugat frumos sa ne lase sa cantam, spunandu-le ca nu vrem bani, ca vrem doar sa colindam. Ne-au primit si uite ca imi amintesc de intamplarea asta pana azi. Colindul meu favorit este «Din an in an». Il cant in fiecare an cu tata, de Craciun. Si nu numai acesta, ci multe alte colinde", a marturisit Jojo.


Citeste si:

Topul celor mai mediatizate vedete in 2013

2. Silvia de la Vegas voia sa il prinda pe Mos Craciun

Frumoasa cantareata Silvia de la trupa Vegas a marturisit ca una dintre amintirile din copilarie care i-au ramas puternic impregnate in memorie a fost aceea ca in fiecare an isi dorea sa il prinda pe Mos Craciun.

"Imi amintesc ca aveam cam 6 ani cand am decis sa-l prind pe Mosul in actiune. Am asteptat toata seara, m-am uitat pe fereastra de 200 de ori si nimic. Intr-un final am fost doborata de somn. La un moment dat m-am trezit si am vazut cum cineva fuge pe balcon. Cadourile erau frumos asezate sub brad, pe masa erau un pahar mare cu lapte si o prajitura din care cineva muscase. In mare viteza am urmarit silueta cu hainuta rosie, dar surpriza. Nu mai era pe balcon...disparuse", a povestit Silvia.

3. Iulia Vantur suspina dupa Craciunul petrecut la tara

Realizatoarea TV Iulia Vantur vorbeste despre Craciunul petrecut la tara cu bunicii cu mare emotie. Ea spune ca inca mai duce dorul acelor sarbatori, in care nu avea nicio grija si se infrupta cu placere din turta dulce preparata de bunica.


Citeste si:

Ramona Gabor si-a adus iubitul turc in Romania. Iata ce viata luxoasa vor duce cei doi


Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare