Vedete din Romania

#noell #creatoare de moda #spital #coronavirus #ingrid vlasov

Creatoarea de moda Ingrid Vlasov si fiica sa in varsta de 16 ani au COVID. Mama designerului a murit de coronavirus, iar tatal este in spital

Designerul Ingrid Vlasov și fiica ei în vârstă de 16 ani sunt infectate cu coronavirus si se afla internate in spital.

Noell a postat un mesaj pe Instagram în care anunta ca are Covid si ii indeamna pe oameni sa poarte masca pentru a se proteja pe ei, dar si pe cei din jur, mai ales pe cei vulnerabili.

Nu, eu nu iau virusul. Nu iei, pana cand iei. Si se pare ca nici varsta nu conteaza, uite ca se poate si la 16 ani. Nu mai iesiti din casa fara masca, pentru ca oricum voi nu luati'. Iesiti. Duceti-va unde vreti. De la cafenea pana la mare. Dar purtati masca. Mai bine la mare cu masca decat la spital. Protejati-va pentru ca nu stiti cand sau cum este posibil sa luati si in ce fel va va afecta. Si mai important, nu stiti cui puteti sa dati, si cum se va descurca acea persoana cu virusul, ce varsta are, si ce alte afectiuni are. Daca iesiti din casa fara masca, in momentul acela riscati. Va puneti in pericol si pe voi, si pe toti ceilalti. De ce? Pentru ce? Urmatoarea data cand vreti sa iesiti si nu aveti masca la voi va rog sa va ganditi foarte bine la riscuri si sa va dati seama ca nu merita,” a scris Noelle pe contul personal de Instagram.

Adolescenta a dezvaluit si care au fost primele simptome de Covid pe care le-a avut.

”In cazul in care va doare capul, tusiti, etc(la mine asa a inceput) CHIAR DACA nu vi se pare ceva grav in acel moment, va duceti si va testati pentru Covid-19. Pentru voi insiva si toti ceilalti. Eu am purtat masca, dar m-am intalnit cu multi oameni care nu purtau. Aveți grija. Stay safe,” a scris Noell.

Mama lui Ingrid Vlasov a murit din cauza Covid

Mama creatoarei Ingrid Vlasov, medic de profesie, si-a pierdut viata pe data de 22 august, dupa o saptamana de lupta cu noul coronavirus. Viviana Vlasov (72 de ani) era internata la Sptitalul de Boli Infectioase ”Sfanta Parascheva” din Iasi.

Si tatal lui Ingrig Vlasov, avocatul Mihai Vlasov a fost depistat pozitiv cu coronavirus si se afla internat in spital, starea sa de sanatate fiind una stabila. Medicii au precizat ca fostul presedinte al Camarei de Comert a Romanei sufera de o forma medie a bolii.

Foto: Facebook / Ingrid Vlasov

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare