Vedete din Romania

#razvan ioan dinca #scandal #crina matei

Crina Matei, amenintata de regizor

Crina Matei , amenintata de directorul Teatrului de Opereta cu gasti de interlopi. Scandalul dintre actrita si seful teatrului a ajuns la amenintari si noi acuzatii, dupa ce artistei i-a fost desfacut fara motiv contractul de munca. Directorul Dinca spune insa ca va urma un proces impotriva acuzatoarei.

Din noua etapa in care a ajuns scandalul dintre Crina Matei si razvan ioan dinca nu lipsesc acuzele, jignirile si amenintarile. Potrivit ziarului Ring, actrita ii cere demisia regizorului si ameninta ca va da in judecata atat conducerea teatrului, cat si pe directorul institutiei pentru incetarea fara motiv a contractului de munca, in conditiile in care avea spectacole in derulare.

In plus, Crina asteapta si scuzele publice ale directorului, in demersul sau artista fiind sustinuta si de regizoarea Beatrice Rancea. “Este nepermis ca un asemenea exemplar sa fie director de teatru si inca unul national, unic in Romania. Acest individ nu are ce cauta intr-o institutie de cultura, indiferent de zona geografica sau nu mai stiu ce grupare masculina feroce”, a declarat, pentru Ring, Crina Matei.

Spectacole sabotate din cauza refuzului de a face sex cu directorul

Actrita a declarat ca in urma refuzurilor sale de a face sex cu seful institutiei, acesta ii sabota spectacolele, afirmatii sustinute de mesajele pe care Crina le-a pastrat in telefonul mobil. Aceeasi acuzatie, de sabotare a spectacolelor la care lucra o lanseaza si Beatrice Rancea, care a declarat ca a iesit cu premiera unui spectacol fara ca acesta sa beneficieze de o repetitie generala, astfel ca la premiera au existat probleme tehnice . Ea a adaugat ca a ales sa se retraga din teatru si pentru ca a fost amenintata de Razvan Dinca.

In plus, Crina Matei si-a manifestat supararea si in legatura cu faptul ca Dinca a pus bodyguarzii sa o dea afara din sala de spectacole pe motiv ca nu avea bilet platit. "Daca esti femeie, il ai director pe Razvan Ioan Dinca si iti permiti sa refuzi sa faci sex cu el, poti fi sigura de lipsa lui de barbatie. Va avea grija ca, intr-o perioada de criza, in care nu-si plateste colaboratorii, sa angajeze o echipa de bodyguarzi . Acestia te tarasc din sala daca «iti permiti» sa-ti inviti mama sa urmareasca un spectacol in teatrul in care ai fost pe rand colaboratoare, angajata si apoi iar colaboratoare, in functie de nazurile si momentele de razbunare ale penibilului director", a adaugat artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare