Vedete din Romania

#vlad #pariu cu viata #trupa one # criss #vedete intern #scoala actorie

Criss si Vlad lasa muzica?! Iata ce va face trupa One dupa sarbatori!

Criss si Vlad, simpaticul cuplu din serialul Pariu cu Viata, dar si din afara scenei, se pregatesc sa devina profesori de actorie. Ei vor fi invitatii lui Marian Ralea la un curs destinat copiilor de 8-14 ani, ce va incepe in luna februarie.

LaLa Band, trupa-fenomen a ultimilor ani, a filmat pana de curand pentru “O noua viata”, telenovela-sequel a serialului “Pariu cu viata”, care va incepe, in curand, pe Acasa TV. O data incheiate filmarile pentru “O noua viata”, multi dintre membrii trupei s-au hotarat sa se perfectioneze la nivel profesional, inscriindu-se la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion, care incep in luna februarie. 

Astfel, simpaticul Vlad Gherman s-a inscris la cursurile de Scenaristica, pentru a invata de la Radu Grigore tainele scrierii unui scenariu de film si serial. Si, cum ii place sa faca totul impreuna cu iubita sa, Criss, jumatatea trupei One, s-a inscris si ea la aceleasi cursuri

Mai mult decat atat, cei doi vor fi invitatii lui Marian Ralea, la cursurile de actorie pentru grupa 8-14 ani, pentru a impartasi cursantilor din experienta lor profesionala, capatata in ultimii ani. Criss isi doreste sa le asiste si pe Carmen Tanase si Adela Popescu la cursurile de actorie, nu numai pentru a impartasi din experienta ei, dar si pentru a invata de la cele pe care le admira din punct de vedere profesional.

CITESTE SI
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare