Vedete din Romania

#aventura #relatie #valentina pelinel #cristi borcea #relatie extraconjugala #vedete intern

Cum a jonglat Cristi Borcea cu patru femei? Cine l-a amenintat pe dinamovist

Cristi Borcea, fostul presedinte executiv al echipei de fotbal Dinamo, este macinat de probleme. Pe langa faptul ca asteapta cu mari emotii verdictul in "Dosarul Transferurilor", in urma caruia ar putea fi inchis pentru multi ani, nici la capitolul viata amoroasa nu sta prea bine.

Potrivit emisiunii "Focus Monden", Cristi Borcea ar fi avut o aventura cu fotomodelul Valentina Pelinel, sotia celebrului politician Cristi Boureanu. Aceasta idila s-ar fi consumat chiar in timpul actualei casnicii a dinamovistului, cu Alina.

Monica Gabor, marturisiri socante despre relatia cu Irina 

De asemenea, conform aceleiasi surse, sotul Valentinei si Alina ar fi stiut de aceasta aventura, insa au trecut cu vederea infidelitatea celor doi, tinand in mare secret orice detaliu pe acest subiect.

De cateva zile, Cristi Borcea este, in aceste zile, si in centrul unui alt scandal amoros. O tanara avocata sustine ca fostul presedinte dinamovist este tatal fiicei sale, in varsta de 7 ani, si acum ii cere ii instanta sa isi recunoasca copilul. De data aceasta, Alina nu a fost la fel de intelegatoare. “Cristi a avut o relatie cu aceasta femeie, dar mult timp nu s-a stiut ca are cu ea o fetita! Abia in momentul in care femeia l-a adus in fata instantei, s-a aflat si s-a vorbit in anumite medii despre copil. Totul s-a musamalizat insa in cateva luni si Borcea a stat linistit ani de zile. Mai exact pana la finele anului 2011, cand, nu stim prin ce imprejurari, Alina, actuala lui sotie, a fost “avertizata” de un apropiat al familiei ca barbatul ei mai are inca un urmas. Suparata, i-a reprosat lui Cristi ca nu i-a spus si ei acest secret si l-a anuntat ca vrea sa divorteze, mai ales ca atunci aveau si ceva conflicte in cuplu. Totusi, nu s-a ajuns atat de departe, pentru ca Borcea a stiut cum sa o imbuneze si sa mearga mai departe in casnicie”, a povestit un amic de al fostului actionar dinamovist pentru wowbiz.ro. 

CITESTE SI: Razboiul Andreei Marin 

Cristi Borcea este tatal a trei baieti, Patrick - 15 ani si gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo, in varsta de 9 ani, pe care ii are impreuna cu fosta sa sotie, Mihaela (44 de ani), de care a divortat in 2011, pentru a se casatori cu Alina Vidican. Proaspata sa sotie i-a mai daruit de curand un fiu. 

Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare