Vedete din Romania

#retragere cristi minculescu #cristi minculescu iris #cristi minculescu

Cristi Minculescu sustine ca nu se va retrage din muzica

Cristi Minculescu, cel care a fost solistul trupei Iris in ultimele trei decenii, si-a anuntat colegii ca va renunta la aceasta colaborare. Ulterior, Minculescu a declarat intr-un interviu pentru Rock FM ca nu se retrage din muzica, ci doar din trupa IRIS.

Artistul a tinut sa sublinieze si faptul ca decizia sa are la baza mai multe motive, insa nu sunt cele de natura financiara, asa cum au speculat colegii sai.

"Pot fi multe interpretari, am avut si eu sperantele mele care s-au implinit, nu s-au implinit...Ideea e ca, una peste alta, din 3 septembrie nu mai sunt in IRIS. Nu inseamna ca ma retrag din muzica si baietii au inteles gresit in legatura cu chestia financiara.

Sigur ca banii iti fac viata mai usoara, dar nu sunt decisivi si s-a inteles gresit acest motiv. Pur si simplu au fost multe motive mici care au dus la decizia mea", a declarat Cristi Minculescu.

Pe de alta parte, Nelu Dumitrescu, tobosarul si membrul fondator al formatiei, a replicat ca, in cazul in care Minculescu se va razagandi, nu mai are loc in IRIS.

"Dar acum e a treia oara si nu-l mai primim daca vrea sa se intoarca. Sunt enervat si revoltat pentru ce se intampla".

Sursa foto: photomaniacs.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului