Vedete din Romania

#Irina Boureanu #fiica Cristian Boureanu #bataie Cristian Boureanu #vedete intern #cristian boureanu #showbiz

Cristian Boureanu si-a batut fiica in plina strada! Scandalul incinge spiritele!

Cristian Boureanu risca sa ramana fara copila sa, dupa ce i-a administrat o corectie fizica fiicei sale, Ioana, in varsta de 15 ani. Totul s-a petrecut in plina strada, pe o artera circulata din nordul Capitalei, in zona Parcului Herastrau. Doar politistii si jandarmii au reusit sa o scape pe copila din mainile tatalui sau. Potrivit cancan.ro, martorii ar fi declarat ca fata, speriata de lovituri, striga: ”Ma omoara! Ma ia acasa, ma rupe-n bataie!”.

 

"Ioana a fugit de acasa, sambata, de la mare, spunandu-mi ca are o masa speciala cu mama ei. Mama ei nu a dorit sa vina sa o ia, desi m-am oferit sa-i platesc benzina. A plecat, am descoperit-o dupa vreo doua ore jumate, prin intermediul reţelelor sociale. Am vorbit cu mama ei si mi-a spus ca ea i-a zis sa plece. Din pacate, am aflat ulterior ca nu era vorba despre nicio masa in familie. A ajuns la 12 noaptea acasa, bauta. Ieri a umblat toata ziua prin oras si nu am reusit sa dau de ea. Azi am localizat-o cu ajutorul unor colegi si a parinţilor unor colegi. Cineva a vazut-o, a oprit-o. Pana sa ajung la ea, cineva a vazut-o fumand pe marginea drumului impreuna cu alţi colegi. Nu mi-e rusine sa spun asta pentru ca si alţi parinţi cu copii intre 12 si 14 ani trec prin probleme din astea. Am venit, am vrut s-o iau cu mine. A inceput sa tipe ca e rapita, ca nu ma cunoaste si sa sune cineva la 112, ceea ce s-a si intamplat. Norocul meu era ca masina era parcata langa un post de jandarmi", a declarat Cristian Boureanu la iesirea de la Politie.

In acest caz a fost sesizata si Protectia Copilului, iar Politia a deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate minorului. Cercetarile vor fi coordonate de un procuror.


Reprezentantii Directiei Generale de Protectie a Copilului din Sectorul 1 au si demarat o ancheta in privinta aflarii adevarului. Mai mult, astazi, ei au fost acasa la afacerist pentru a lua declaratii preliminare si a vedea in ce conditii locuieste Ioana.

Vizitele celor de la Protectia copilului la domiciliu vor continua in zilele viitoare, iar Cristian Boureanu va trebui sa puna la dispozitia anchetatorilor toate datele referitoare la fiica lui, in plus, va fi nevoit sa demonstreze ca el este cel care are dreptate, in caz contrar, conform legii, el poate fi decazut din drepturile parintesti. Cristi Boureanu a castigat in instanta custodia fiicei sale, dupa ce Irina Boureanu, fosta sotie a afaceristului, și-a înșelat soțul cu Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor din guvernele Boc și Tăriceanu.

In plin scandal, mama Ioanei Boureanu afirma ca

”Fiica mea nu pleaca de acasa. A venit la mine... A fost agresata... Ea este un copil cuminte”, a spus mama Ioanei, de care politicianul a divortat in urma cu 12 ani.

Toata aceasta situatie a starnit nenumarate comentarii in mediul online.

“Ca parinte, iti spun ca ai gresit, ca e anormal ca parintii sa nu stie de tine. N-ai vrea sa stii ce scenarii se deruleaza in mintea unui parinte care nu stie unde e fata lui, in zilele noastre, cand pericolele sunt la tot pasul. Ca un fost copil controlat exagerat, iti spun ca ar fi trebuit sa iei atitudine mai devreme, dar fara sa te razbuni pe parinte, ci alegand sa stai cu mama, de exemplu. Mi-ar placea ca situatia asta sa fie pentru tine o lectie din care ai invatat ceva. Bafta si sa ai o viata frumoasa! De care te rog sa ai grija!”, “Si eu am o fata. ..mica deocamdata, dar imi pun intrebarea cum va fi la adolescenta? ...eu cred ca fiecare parinte se straduieste,mai ales ca tatal tau are toate posibilitatile, sa isi educe cat mai bine copilul, sa il indrume spre cea mai buna cale...poate si-a iesit din fire, poate ca era disperat ca nu stia nimic de tine...sunt convinsa ca te iubeste si ca nu e nimeni pe lumea asta care sa iti vrea binele mai mult decat el...la varsta asta tindem aa exageram (iti zic din experienta proprie)...trebuie sa mai cresti si iti vei da seama! Nu mai permite oamenilor astia sa vorbeasca asa urat despre tatal tau”, “Tata e bun numai cand baga mana in buzunar si o tine in lux,cand vrea fata golanie tata e un nenorocit!”, “Oricum ar fi parintele ramane tot parinte,el te-a conceput!Cred ca tatal tau iti vrea binele sa nu ajungi pe unde nu trebuie!”

“Sa iti fie rusine !!! Altii copii sunt abandonatii si nu au parte de nimic in viata asta... Si tu esti o rasfatata si ai parinti care chiar le pasa de tine si iti duc grija.... Ce nu ar da altii copii amarati fara parinti sa aiba cine sa le poarte de grija ... Nu ai stiut ce este greul si drept rezulat uite ce faci ..... !!!

“Ceea ce-i faci tatalui tau este foarte rusinos!”, “Am citit consternata comentariile pline de ura ale unor persoane, care isi emit fara abjectiile pe post de sfaturi de educative, mai ales ca unele se erijau sau chiar sunt cadre didactice. Nu, Ioana, nu, dragilor (am vazut, de asemenea, comentariile mult mai pertinente si de bun simt ale tinerilor), bataia nu este rupta din rai, este un abuz si ar trebui sa se pedepseasca conform legii. Nu cred ca exista ceva mai abominabil decat sa iti transformi propriul copil intr-o victima!!!

“Va rog sa incetati cu orice fel de comentariu. Stiu ca va simtiti importanti ca aveti o parere. Atatcati o fata de 15 ani care nu are nicio legatura cu viata voastra.”

“O criza adolescentina a inflamat Facebook-ul. Non subiect. Pierdere de timp”

Acestea sunt doar cateva dintre comentariile pe care internautii au simtit nevoia sa le posteze pe pagina Ioanei Boureanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului