Vedete din Romania

#inmormantare cristian topescu #cristian topescu

Cristian Topescu, inmormantat cu onoruri militare!

Cristian Topescu este condus astazi pe ultimul drum! Acesta va fi inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti. Comentatorul sportiv va fi inmormantat cu onoruri militare, el fiind decorat anul trecut, de presedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Național 'Steaua Romaniei' in grad de Cavaler, la implinirea a 80 de ani.

Cristian Topescu a murit marti, 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta se poate lauda cu o cariera impresionanta. Topescu a lucrat la TVR timp de 35 de ani, intre 1964 si 1999. A fost reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor-sef si director general adjunct. Acesta a avut peste 5.000 de transmisiuni live, 13 editii ale Jocurilor Olimpice comentate, dar si Cupe Mondiale si Campionate Europene. Mai mult, acesta a condus ziare si reviste, dar a activa si in politica, fiind ales senator de Bucuresti la alegerile din 30 noiembrie 2008.

In 2007, colonelul in retragere Cristian Topescu a fost inaintat la rangul de general de brigada, de catre presedintele Traian Basescu, scrie libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare