Vedete din Romania

# sarcina cristina cioran # cristina cioran insrcinata #cristina cioran

Cristina Cioran, insarcinata pentru prima oara la 43 de ani!

Cristina Cioran a dat, miercuri, o veste minunata! A anuntat ca este insarcinata pentru prima oara la varsta de 43 de ani!

Prezenta in platoul emisiunii Vorbeste Lumea, Cristina Cioran s-a emotionat tare si a izbucnit in lacrimi in momentul in care a vorbit despre sarcina si urmatoarea perioada din viata ei.

“Am avut mari emotii, mai ales ca multe fete pierd sarcinile in ziua de astazi. Iubitul meu credea ca se va intampla foarte repede, eu eram mai sceptica, la 43 de ani. Sunt insarcinata in 3 luni, imi cer scuze celor carora nu am putut sa le spun. Asa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu stiam cum sa ii spun. Mi-am luat un test, eram la munca, i-am dat o poza si a inceput sa urle, sa spuna tuturor.

Este o sarcina dorita, am vrut sa facem si copil. Ma simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, saptamana trecuta. Abia astept, viata mea va fi si mai frumoasa, dar stiu ca va fi greu. Mi-a fost rau in aceste luni. Mamei nu ii venea sa creada, ea sta la Constanta. Sora mea are un baietel, este in Anglia. Mama mereu ma intreba cand ii fac un nepotel. Sora mea nu se oprea din tipat cand i-am zis. Am intrat in trimestrul doi, ar trebui sa nasc in septembrie.

In prima luna mancam mult si s-a si vazut. Pofte aveam si inainte si nu eram gravida. Mi-a fost indicat si fac si un tratament cu hormoni. (…) Abia astept sa fim colegi, sa ne vedem aici la Vorbeste Lumea saptamana de saptamana”, a declarat Cristina Cioran, astazi, la PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare