Vedete din Romania

#cristina siscanu #scandal #madalin ionescu

Cristina Siscanu: Scandalul nu mi-a afectat prietenia cu Madalin Ionescu

Pentru prima data de la izbucnirea scandalului, reporterul Cristina Siscanu vorbeste, in exclusivitate pentru "ring", despre relatia ei cu prezentatorul emisiunii "Acces Direct", Madalin Ionescu. Jurnalista demonteaza, rand pe rand, toate acuzatiile aduse de fostul ei iubit, omul de afaceri George Papari, si alte persoane din anturajul acestuia.

TOT scandalul a pornit de la deplasarea echipei "Acces Direct" la Viena. Cum s-au derulat lucrurile?

Scopul deplasarii echipei la viena a fost de a-i lua un interviu lui Vladimir Putin. Cand e vorba despre un astfel de personaj, e normal ca materialul sa fie realizat de catre moderatorul emisiunii. Eu am mers pentru ca sunt vorbitoare de limba rusa. intrucat s-a hotarat ca interviul sa fie realizat in aceasta limba, pentru a pastra cat mai mult din coloratura exprimarii lui Putin, prezenta mea era absolut obligatorie.

Fostul tau iubit a afirmat ca tu si Madalin aveti o legatura de iubire de vreun an. Care a fost relatia ta cu el cat ai lucrat la "Acces Direct" si care e aceasta acum, dupa ce ai ramas colaborator?

E o aberatie care face parte dintr-o strategie meschina, pusa la cale de omul cu care am stat aproape patru ani. Eu si Madalin am avut, pe langa o relatie de colegialitate, si una de prietenie, motivata si de faptul ca, la un moment dat, am avut cunostinte comune. Si ma bucur ca nu a fost afectata de scandalul de acum.

"Le cer scuze celor din Pro TV"

Papari a prezentat poze din vacante in care tu, el si Madalin cu sotia lui, Mihaela, erati impreuna. Cate vacante ati petrecut cu totii?

George Papari nu a prezentat nicio poza din vacante in care sa fim eu cu el, Madalin si sotia lui, Mihaela, pentru ca nu exista. Intr-adevar, a existat o deplasare de trei zile la Budapesta, in august 2009 (eu cu George Papari, Madalin cu Mihaela, Serghei Niculescu-Mizil cu sotia lui, Cora). O alta "vacanta" a noastra la care a participat si Madalin cu familia a fost un weekend la munte, cand am petrecut cu un grup mare de prieteni. Acestea au fost "numeroasele vacante" petrecute in aceasta formula. Pozele prezentate de el sunt de la anumite petreceri.

Tot fostul tau iubit te-a acuzat ca ai petrecut o noapte cu un boss din Pro TV pentru a fi angajata la "Happy Hour". Apoi, dupa ce ai fi primit un raspuns afirmativ, ai fi cerut marirea salariului tau de la "Acces Direct". Care e adevarul, ai participat la vreun casting la Pro TV?

Nu a fost vorba de niciun casting. In primul rand, vreau sa-mi le cer scuze celor din Pro TV pentru afirmatiile marsave pe care le-a facut fostul meu partener. si imi mai cer scuze pentru ca informatia despre faptul ca am fost ofertata de cei de la "Happy Hour" a devenit publica. Intr-adevar, am fost contactata de cei de la Pro TV. La momentul respectiv, m-am consultat cu fostul meu partener. Era si normal. Niciodata n-am crezut ca va da o astfel de conotatie intalnirii mele cu cei din Pro. Precizez ca persoana care m-a invitat la discutii pentru a-mi propune sa fac parte din echipa "Happy Hour" e de sex feminin.

"Nimeni nu m-a hartuit sexual"

Papari a mai declarat ca i-ai fi cerut sa plateasca detectivi pentru a-i surprinde pe unii sefi din trust care te-ar hartui sexual. Care e realitatea?

Aberatii! Nu m-a hartuit nimeni. In Antena 1, desfasurarea relatiilor profesionale e bazata strict pe criterii ce tin de aptitudini profesionale si de competitivitate. Oamenii buni in ceea ce fac sunt pastrati, nu hartuiti.

George a mai spus ca ai avut o relatie si cu Voicu Panzar...

Aceasta afirmatie a facut-o pornind de la anumite speculatii din presa. N-am avut nicio treaba cu Voicu.

De ce crezi ca fostul tau iubit a intervenit in viata ta personala dupa ce relatia voastra a luat sfarsit?

Asta as vrea si eu sa stiu. Mai ales ca el a declarat ca a stat cu mine aproape patru ani "din mila". Atunci care e problema ca ne-am despartit?!

Te-a contactat cineva de la OTV pentru a lamuri acuzatiile aduse de fostul tau iubit?

Nu.

"Am o relatie OK cu Mihaela Ionescu"

Oana Zavoranu a afirmat ca ai luat "spaga" de la mama ei, Marioara...

Nu am astfel de deprinderi. Marioara Zavoranu a fost foarte greu de convins sa ne acorde un interviu. Am vorbit cu ea zile in sir pentru a o convinge sa vorbeasca.

Ce masuri intentionezi sa iei impotriva celor care te-au denigrat facand acuzatii fara nicio proba?

Evident ca ii voi da in judecata.

Care e relatia ta cu Mihaela Ionescu, ati vorbit dupa izbucnirea scandalului?

Da. Cum sa nu? Chiar ne-am intalnit. Am o relatie OK cu Mihaela.

"Numele meu e legat de subiecte senzationale"

Acest incident ti-a afectat in vreun fel relatia cu Antena 1 sau cu Madalin Ionescu?

Nu. Sper sa nu se intample nici in viitor. Oricum, voi lupta ca acest scandal sa nu-mi afecteze imaginea, mai ales ca pana acum, in majoritatea cazurilor, numele meu a aparut in presa legat de subiectele senzationale realizate pentru emisiunea "Acces Direct". Si nu voi permite ca aceasta situatie sa stirbeasca succesul meu profesional.

In ultimele zile au aparut cateva declaratii pe care sustii ca nu le-ai acordat niciodata. De ce crezi ca au inventat unii ziaristi declaratii ca fiind ale tale?

Pentru a crea o telenovela cu intrigi si cu tot felul de picanterii, pentru a adanci firul narativ al evenimentelor din viata mea si a celor implicati in aceasta poveste. M-a durut faptul ca unele ziare m-au dat drept "asistenta". Ma doare foarte mult ca ai mei colegi din presa scrisa au recurs la un asemenea apelativ cand am colaborat in realizarea atator subiecte. Am muncit cot la cot pe treren ca apoi sa faca abstractie de aceste lucruri, dand o alta conotatie statutului meu in cadrul emisiunii "Acces Direct". Imi pare rau ca, din dorinta de a crea o poveste suculenta, au recurs la tot felul de tertipuri. Ma simt profund dezamagita.

"Diaconescu sa-mi recunoasca profesionalismul"

Dan Diaconescu spunea ca te-ar angaja la OTV. Ai vrea sa lucrezi la acel post?

Dan Diaconescu are nevoie de abilitatile mele profesionale. Pentru a aborda in mod obiectiv un subiect, experienta mea la "Acces Direct" ii e mai mult decat necesara. Sa-si aminteasca dumnealui cand i-am luat un interviu si sa recunoasca obiectivitatea si profesionalismul de care am dat dovada in realizarea lui.

La ce proiect TV lucrezi si cand vei reaparea pe sticla la Antena 1?

PR-ul va poate da mai multe detalii.

 

Citeste si:

Madalin Ionescu: "Ii dau in judecata pe toti care au participat la linsajul mediatic"

Sotia lui Madalin Ionescu, distrusa de despartire

"Stiam de un an ca Madalin Ionescu se iubeste cu Cristina"

Madalin Ionescu: "In momentul separarii, nu aveam relatii extraconjugale"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare