Vedete din Romania

#Cristina Spatar vedere #Cristina Spatar operatie #vedete intern #showbiz #cristina spatar

Cristina Spatar: „Mi-e frica sa nu raman oarba”

Cristina Spatar va suferi o operatie pentru a-si imbunatati vederea. Cantareata are dioptrii de +5 si se teme ca va orbi!

“Niciodata nu am folosit ochelari, nici macar la citit. tin minte ca medicii imi spuneau ca am o vedere de pilot de Formula 1. Problemele au aparut fix dupa ce am nascut. Cand am inceput diversificarea la primul copil, la Albert, nu mai citeam bine retetele, nu mai puteam sa-i citesc povesti. Dupa ce am nascut-o pe Aida, deja vedeam in ceata.

Cand am fost la primul control si am aflat ce dioptrii am si ca am nevoie urgent de ochelari, am avut un soc. Am refuzat initial sa-i port, insa cand mi-am dat seama ca nu mai vad sa citesc si conduc cu dificultate, am acceptat. Acum mi-e frica sa nu raman oarba”, a declarat Cristina Spatar, pentru click.ro.

Vedeta urmeaza sa se supuna unei interventii chirurgicale cu laser, care o va ajuta sa scape de ochelari.

“In urma cu trei ani, aveam plus 4, la ochiul stang, si plus 2 la cel drept. Saptamana trecuta am fost la unul dintre cei mai buni medici oftalmologi, unde am facut investigatii si am aflat ca mi-au mai crescut dioptriile, iar la ochiul stang am plus 5. Nu ma mai pot descurca nici macar cu ochelari. Vreau sa ma opereze urgent”, a spus cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului