Vedete din Romania

Cristina Spatar, ultima suta de metri cu pregatirile de nunta

Cristina Spatar a intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile de nunta, ce va avea loc pe 26 iulie, la Palatul Stirbei . In urma cu doua zile, Cristina si sotul sau, Alin, i-au ales drept nasi de cununie pe directorul tehnic al Rapidului, , si pe sotia sa, relateaza Click.

Cristina Spatar se pregateste pentru cel mai fericit eveniment al vietii sale: cununia religioasa cu omul de afaceri Alin Ionescu , care va avea loc pe 26 iulie.

Devenita deja sotia omului de afaceri Alin Ionescu, cei doi se vor cununa religios intr-o bisericuta din cartierul Titan, iar petrecerea va avea loc intr-una dintre cele mai selecte locatii, la Palatul Stirbei. Cristina isi doreste ca aceasta sa aiba loc in aer liber, totul depinzand doar de cum va fi vremea in ziua evenimentului, povesteste Ziarul.

Au ales nasii

Nasii celor doi miri vor fi actualul director tehnic al Rapidului, fostul fotbalist Nae Manea , si sotia acestuia. Petrecerea va aduna nu mai putin de 300 de invitati, prieteni de-ai celor doua familii.

“Sotul meu si domnul Manea sunt prieteni de multi ani si au o relatie foarte apropiata. Acesta este motivul pentru care am ales ca el si sotia dumnealui sa ne fie nasi. Sunt niste oameni extraordinari”, a mai spus solista in ultimul numar Click

Nae Manea, al carui fiu s-a casatorit de curand, s-a bucurat foarte mult de propunerea artistei si a lui Alin si spune ca nu are emotii in ceea ce priveste nasitul, deoarece nu este la prima experienta de acest gen.

Rochie Catalin Botezatu

Cristina Spatar a decis sa-si faca rochia in tara, preferat fiind Catalin Botezatu. Ea inca nu si-a comandat-o tocmai pentru ca a asteptat sa vada daca va avea burtica pana la nunta, dat fiind faptul ca artista isi doreste sa devina mama cat mai repede.

In ceea ce-l priveste pe Alin, el va pleca in Italia, insotit, bineinteles, de Cristina, pentru a-si alege costumul, care va fi marca Armani, relateaza Ziarul.

Foto: Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare