Vedete din Romania

#casa Cristina Topescu #vedete intern #cristina topescu #showbiz

Cristina Topescu a ramas fara casa!

Cristina Topescu a pierdut casa din Balotesti, acolo unde adapostea caini maidanezi, motiv de cearta intre ea si vecini! Casa prezentatoarei tv a fost scoasa de banca la vanzare pentru 65.000 de euro!

Licitatia a avut loc anul trecut, insa pentru ca nu s-au gasit cumparatori, pretul a tot scazut pana la 65.000 de euro., cu mult mai putin decat investitia fiicei lui Cristian Topescu.

Proprietatea se desfasoara pe doua nivele: parter si mansarda. Curtea casei are 1.000 mp.

Casa din Balotesti a fost ipotecata de Cristina Topescu in 2008, cand a imprumutat 286.580 franci elvetieni de la banca.

La un moment dat, Cristina Topescu si-a scos singura proprietatea la vanzare. „Obiectivul meu este, in momentul in care va trece criza, sa-mi vand casa de la tara si sa ma mut inapoi in Bucuresti, pentru ca, dupa parerea mea, dincolo de locatie, deci de locul in care se afla casa, mai important decat asta, pentru mine, sunt oamenii, oamenii din locul respectiv, comunitatea respectiva. Or acolo unde stau eu, oamenii mi se par, sigur nu toti, dar majoritatea mi se par foarte primitivi, foarte rai, foarte lenesi, destul de murdari, deci cu foarte putine calitati. Si atunci nu ma simt bine sa interactionez cu oamenii, nu sunt genul care sa traiasca intr-un glob de sticla, sa stau la mine in casa, in curte si sa nu ma intereseze ce se intampla in jurul meu”, spunea, la un moment dat, Cristina Topescu.

„Sunt in negocieri pentru vanzarea casei cu un domn de etnie roma, pasionat de manele si porci, intentioneaza sa faca o crescatorie de porcusori dragalasi de toata mandretea in curtea casei”, spunea prezentatoarea.

Nu a mai fost nevoie ca prezentatoarea tv sa-si vanda casa, caci banca s-a ocupat de acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare