Vedete din Romania

#andreea raicu #criza #tv

Criza a facut-o pe Andreea Raicu sa fie mai atenta cu banii

Criza economica a fortat-o pe Andreea Raicu sa isi schimbe stilul de viata. Raicu a marturisit, intr-un interviu acordat pentru cotidianul.ro, ca acum cumpara doar lucrurile de care are nevoie si ca nu-si mai permite sa cumpere orice ii place.

Andreea Raicu le-a spus celor de la cotidianul.ro ca recesiunea a afectat-o atat pe ea, cat si pe prietenii ei, toti fiind nevoiti sa isi ajusteze cheltuielile pentru a face fata noilor conditii.

"Din pacate, aceasta criza economica nu este una inchipuita, ne afecteaza pe toti. Am prieteni care nu-si mai permit sa mai traiasca asa cum traiau inainte. si eu mi-am schimbat modul de viata: nu mai arunc cu banii asa cum o faceam inainte, cumpar doar lucruri care imi trebuie si imi fac placere. Achizitionez lucruri pentru casa. Casa e ceva solid. Casa asta o sa le-o las mostenire si nepotilor. Dar mai e ceva care ma sperie: aceasta criza de umanitate. Zilnic vedem sau auzim in preajma noastra de noi mostre de dezumanizare: se dau spargeri , se impusca oameni in trafic, copiii se ucid intre ei pentru un pumn de nuci. Si nu cred ca situatia asta e neaparat generata de caderea economiei globale", a declarat Andreea Raicu.

Andreea a fost intrebata si despre presupusa sa relatie cu spaniolul Federico Rivero, despre care s-a tot scris in presa. Vedeta insa a evitat sa dea un raspuns clar, spunand ca prefera sa nu-si faca publica viata sentimentala .

"Am mai spus-o, nu vreau sa-mi aduc viata privata in atentia publica. Vreau sa beneficiez de normalitatea pe care cred ca si-o doreste orice om care tine la el, la familie, la persoana de alaturi si la relatie. Nu imi ascund relatia, ci mi-o protejez si nu simt nevoia sa ma justific. Vreau sa-mi impart relatia cu omul de langa mine, nu cu cei pentru care aceasta relatie reprezinta un subiect in plus de conversatie. Cu cat deschizi usa mai larg, cu atat mai multi vor intra", a spus Andreea Raicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare