Vedete din Romania

#demisie Adelina Pestritu #Adelina Pestritu Kanal D #vedete intern #adelina pestritu #andreea mantea #showbiz

Cu cine a fost inlocuita Adelina Pestritu. Ce spune bruneta

Kanal D a gasit rapid o noua colega de prezentare pentru Madalin Ionescu! Aseara, aceasta s-a prezentat in platoul Wowbiz. In acelasi timp, Adelina Pestritu a explicat pe blogul personal motivul “divortului”.

Cea care o va inlocui pe Adelina Pestritu este nimeni alta decat Andreea Mantea, cea care i-a mai fost colega lui Madalin Ionescu inainte de iubita lui Speak.

“M-am intors, e un proiect de suflet pentru mine. A fost greu, dar frumos. Am plecat o perioada, dar m-am intors cu tot dragul, din tot sufletul. Abia astept sa ne petrecem serile impreuna”, a spus Andreea Mantea la revenirea la Wowbiz.

Pe de alta parte, Adelina Pestritu a postat pe blogul personal un mesaj pentru fanii sai. “In urma unei analize amanuntite pe o perioada lunga de timp si a dorintei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva in viata mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat.

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor 6 ani, in care practic am evoluat impreuna si am avut extrem de multe de invatat. De-a lungul acestei colaborari am cunoscut oameni deosebiti cu care m-am inteles de minune si carora le ofer tot respectul meu.

Aceasta colaborare s-a incheiat de comun acord si vreau sa le multumesc celor din conducerea Kanal D, dar si echipei cu care am petrecut 12 ore/zi in redactie. Este momentul pentru o noua etapa in viata mea si pentru noi inceputuri. Sunt mandra ca am facut parte din acest trust timp de 6 ani si le doresc mult succes si pe viitor. Iar pe voi va invit sa-mi ramaneti alaturi pentru a lua parte la proiectele mele de viitor!”.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare