Vedete din Romania

# andreea marin revelion #revelion 2017 # revelion vedete #andreea marin

Cu cine a petrecut Andreea Marin Revelionul si ce declaratie de dragoste a primit

Andreea Marin a avut un an plin, complicat spre finalul sau, mai ales din cauza celui de/al treilea divort. De aceea, noaptea dintre ani a vrut sa o petreaca alaturi de singura persoana constanta din viata sa. Si de altfel cea mai importanta: Violeta, fiica ei. Si a primit in schimb cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Atat de frumoasa incat o face sa spuna ca a gasit definitia fericirii. Iata marturia Andreei Marin:

„Fericirea se cântărește în … clipe. Iar atunci când le trăiești, le simți atât de prețioase, încât ai da o viață pentru a trăi doar acele secunde, încă o dată măcar, doar atât. În seara asta, la trecerea dintre ani, suntem noi două. Așa am simțit, așa am vrut. Desigur, oameni ce ne iubesc ne sunt aproape cu inima și cuvântul, chiar dacă ei se află acasă, iar noi hai-hui într-un alt colț de lume. Dar am vrut să trecem pragul unui an pe care-l vrem lăsat în urmă doar noi două, suflet lângă suflet, una pentru cealaltă cu totul.

Ea mi-a ales ținuta: o rochie simplă, dar cu un imprimeu sugestiv – Audrey Hepburn. Nu sunt genul de fan înfocat, doar că aflându-i istoria, simt o conexiune, dincolo de timp. Și Violeta știe asta. Dialog neașteptat acum câteva clipe: „Mami, ești tare frumoasă în seara asta. Semeni cu Audrey! E modelul tău?”; „Mulțumesc, iubita mea mică, frumos compliment!!!… Dar să știi că e tare greu să atingă cineva strălucirea ei în toate aspectele vieții, chiar dacă acel cineva e mămica ta…” ( n-are rost să mai spun că mi-au dat, pe loc, lacrimile, nu-i așa?

Și încep să-i povestesc pe scurt despre Audrey, despre talentul ei, delicatețea și puterea sa, călătoriile în jurul lumii pentru a ajuta copiii săraci…) „Păi vezi că am dreptate? Mami, eu nu vorbesc de premii, succes în carieră sau frumusețea văzută pe dinafară. Tu ești atât de frumoasă în interior! Asta e tot ce contează!"

Andreea a fost impresionata pana la lacrimi. "Clipa aceea de fericire de care vă vorbeam. Dincolo de care da, nimic nu mai contează. Aș putea spune stop acum, aici, fără nici măcar un regret. Aș pleca …fericită!”, a scris Andreea Marin.

Andreea si fiica ei au petrecut Revelionul departe de casa din Bucuresti, la munte, scrie Huff.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului