Vedete din Romania

#bianca dragusanu #castiguri #bani

Cum a facut Bianca Dragusanu 100.000 de euro dintr-un foc. Altii muncesc ani la rand si castiga atatia bani

Bianca Dragusanu nu are deloc probleme financiare din cauza pandemiei. Blonda a dat o lovitura financiare dupa ce a semnat un contract de 100.000 de euro cu una dintre cele mai mari firme de videochat din Romania. Tot Bucurestiul este impanzit cu bannere in care apare Bianca. Actualul contract a fost semnat pe o perioada de trei luni, insa vedeta intentioneaza sa il prelungeasca pentru inca trei luni.

"100.000 de euro am luat pe contractul cu firma de videochat, pe trei luni! Oficial pot sa spun ca imi merge foarte bine. Am decis sa-l prelungesc pe alte trei luni, asa ca voi mai lua inca 100.000 de euro! E un contract de imagine, am acte, am tot!”, a dezvaluit Bianca, la Kanal D, in emisiunea "Teo Show".

Fotografiile cu reclama in care apare Bianca Dragusanu au starnit o adevarata controversa pe retelele de socializare. Mesajul transmis de Bianca este cat de poate de clar: banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui sa lucreze intr-un studio de videochat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului