Vedete din Romania

#caine Raluca de la Bambi #Raluca de la Bambi #vedete intern #raluca tanase #showbiz

Cum a imblanzit Raluca de la Bambi un „terorist”!

Bubu este bichonul metis al fetelor de la Bambi, pe care Raluca il alinta “fiul meu”. Toata familia il iubeste, insa Raluca il rasfata cel mai tare. Dupa 7 ani de rasfat prin excelenta, artista s-a decis sa daruiasca un cadou foarte practic pentru intreaga familie Tanase - un curs de dresaj, cu cel mai cunoscut dresor canin din Romania.

“Desi stiam ca are mare nevoie de ceva disciplina, am tot amanat momentul dresajului, de teama ca Bubu ar fi supus unui regim draconic in timpul sedintelor de dresaj. Il iubim enorm, el nu e caine, e ca un copil pentru mine. Am decis sa apelez la Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori din Romania, pentru ca Bubu devenise un adevarat terorist - nu asculta de niciunul dintre noi, ne maraia, latra si chiar capsa de fiecare data cand il certam”, spune artista.

Raluca a tinut mortis sa participe la prima sedinta de dresaj, pentru a se asigura ca tehnicile folosite sunt in regula si s-a declarat extrem de multumita de rezultat: “In ciuda faptului ca toti ai mei erau sceptici in privinta educatiei la asa o varsta (ne gandeam ca dresajul este pentru cainii mai micuti, pana intr-un an), chiar de la prima sedinta, Bubu a reusit sa invete comenzile de baza – „sezi!”, „culcat!”, „asteapta!”, „pe loc!”. Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut cat de docil poate fi...”, povesteste ea.

“Chiar si la varsta de 7 ani este important ca acest catel sa socializeze si sa respecte minima regula de mers la “PAS”. Recomandarea mea pentru Raluca este sa continue si in afara sedintelor de dresaj exercitiile lucrate impreuna, exercitii de baza. Ulterior, Bubu va trebui sa repete aceste exercitii la dresajul de grup, unde va invata sa fie controlabil de catre stapan in prezenta altor caini si a altor factori de stres”, a spus Mihai Nae.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului