Vedete din Romania

#anda adam #victor slav #bianca dragusanu #casatorie Victor Slav

Cum a primit Anda Adam vestea casatoriei lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu

Astazi, 6 septembrie, Bianca Dragusanu si Victor Slav au spus "Da" in fata ofiterului Starii Civile. Cei doi au pus astfel capat tuturor zvonurilor care circulau in presa cum ca relatia lor si chiar nunta ar fi doar o strategie de marketing. Pana si fosta iubita a lui Victor Slav, Anda Adam, a declarat ca, "daca au decis sa se casatoreasca, inseamna ca asta simt amandoi. Cred ca se iubesc".

Cununia civila a avut loc la Primaria Sectorului 2, iar la fericitul eveniment au participat doar rudele, cativa prieteni apropiati si cele doua perechi de nasi, dintre care una formata din Nicoleta Luciu si sotul sau, Zsolt Csergo.

La eveniment a participat, de asemenea, si bunul prieten al lui Victor Slav, Bogdan Vladau, care i-a adus miresei un imens buchet de flori.



Bianca Dragusanu a purtat o rochie rosie din voal, cu corset, iar Victor un elegant costum bleumarin.




Pe 29 septembrie, urmeaza si cununia religioasa. La petrecere vor participa in jur de 400 de invitati, iar evenimentul se va desfasura la un restaurant de lux din Capitala.

De la petrecerea fastuoasa va lipsi Anda Adam, care spune ca "nu am fost invitata la nunta, dar e o conjunctura in care nimeni nu s-ar fi simtit confortabil. Daca as fi fost invitata, m-as fi gandit bine daca sa ma duc sau nu. E nunta anului", conform declaratiilor fostei iubite a lui Victor Slav, invitata la emisiunea "WOWbiz"

Sursa foto: actualitati.net

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului