Vedete din Romania

#Diana Bisinicu dieta #Diana Bisinicu slabit #diana bisinicu

Cum a slabit Diana Bisinicu 10 kilograme in timp-record

Diana Bisinicu a tinut sa arate impecabil la botezul recent al finei sale, asa ca a tinut regim 3 luni, perioada in care a dat jos 10 kilograme!

„Dar ce am mancat? In afara de carne, proteine si salate, nimic altceva. Nu mai suport sa vad carne, la un moment dat am si oprit aceasta dieta proteica ca nu mai suportam ideea de a manca din nou proteine ca mi s-a facut rau. Mi-am stabilit 2 saptamani in care sa mananc si eu niste fructe ca tot e vara, niste pepene, porumb, inghetata. Am facut asta pentru confortul meu psihic”, a spus Diana Bisinicu, conform libertatea.ro.

„Nu am fost la un nutritionist, ci in trecut am fost si am luat cate putin din fiecare. Eu am un metabolism mai greoi si ma ingras foarte repede. Am vazut ca proteinele sunt singurele care ma slabesc. Incercam sa tin orele fixe, dar nu reuseam tot timpul. Incepand de la sport cu finul meu care e antrenor personal, si mi-era antrenor si inainte. Fac de trei ori pe saptamana sport. Fac criolipoliza, fac impachetari, masaje”,  a mai adaugat ea.

Cand vine in discutie sportul, vedeta face de cel putin trei ori pe saptamana exercitii fizicie si se sime nemaipomenit! 

“Incercam sa tin orele fixe, dar nu reuseam tot timpul. incepand de la sport cu finul meu care e antrenor personal, si mi-era antrenor si inainte. Fac de trei ori pe saptamana sport. Fac criolipoliza, fac impachetari, masaje",  a spus  Diana Bisinicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare