Vedete din Romania

#Elena Gheorghe slabit #Elena Gheorghe dieta #elena gheorghe

Cum a slabit Elena Gheorghe 10 kilograme intr-o luna

Elena Gheorghe a avut probleme cu kilogramele in plus. Ambitioasa din fire, a dat jos 10 kilograme intr-o luna, insa dieta dieta drastica pe care a tinut-o nu ar mai incerca-o vreodata.

„Inainte de clasa a noua chiar am avut o perioada in care eram mai grasuta, chiar si ai mei imi spuneau Grasuta, dar ei ma alintau. Era o vorba amuzanta, asa li se parea lor. In prima faza si mie mi s-a parut amuzant, dupa care am inceput sa o interpretez altfel decat era spusa si atunci am slabit vreo 10 kilograme intr-o luna. Mi-am pus toata ambitia din lume. Lucru pe care nu l-as mai face acum pentru ca este foarte nesanatos”, a declarat Elena Gheorghe pentru Pro TV.

„A fost o nebunie de cura pe care am inventat-o eu in clasa a opta. Adica iti dai seama ce inventii. Am mancat numai pepene, numai fructe timp de o luna de zile. Alergam in fiecare seara 3 kilometri. si am slabit 10 kilograme intr-o luna. bine, arderile sunt mai puternice cand esti mai mic. Cred ca acum daca as tine aceeasi cura nu as mai slabi atat de mult”, a spus roscata.

„Acum mananc ce imi face cu ochiul, dar nu in cantitate mare. incerc sa nu intrec masura pentru ca dupa aceea stiu ca e foarte greu sa dau jos, asa ca mai bine sa previn. Acum sunt ok cu mine, dar normal ca se poate si mai bine. Ma simt bine in pielea mea, nu a kilograme in plus, dar as vrea sa mai pun masa musculara. Merg la sala destul de rar. N-am fost tentata sa fac operatii estetice, dar cine stie, la 50-60 de ani o sa fiu”, a mai spus cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare