Vedete din Romania

#Paul Surugiu-Fuego slabit #Paul Surugiu-Fuego

Cum a slabit Fuego 15 kilograme fara dieta chinuitoare

 

Paul Surugiu-Fuego (42 ani) a ajuns de la 110 kg la 95, in 45 de zile. Cantaretul recunoaste ca nu a tinut un regim drastric, ci a renuntat la anumite alimente pentru a scapa de kilogramele in plus.

 

„Nu stiu cat se vede, dar am reusit, intr-o perioada relativ scurta, sa pierd un numar mare de kilograme, vreo 15. Am incercat, fara un regim drastic, fara cure si liste de alimente complicate, sa-mi schimb stilul de viata. Cred ca aici e cheia si de aici vine si vointa in a rezista tentatiilor' ce apar pe parcurs. Eu sunt un gurmand, dar uite ca in aproape doua luni, fara sa ma chinui, fara sa sufar, am gasit varianta ideala de a ajunge la greutatea dorita, trecand de la 110 la 95 de kilograme. Pe scurt, nu mananc carbohidrati, paine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prajeli si, cel mai important, dulce. Nu am mai gustat nici o prajitura, nimic, in toata aceasta perioada. Repet, eu nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar incerc, pe cat se poate, sa mentin stilul acesta. incerc sa fac si un minimum de miscare, sa mananc din trei in trei ore, sa gasesc forta pentru a renunta la pofte si sa nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese imbelsugate. Merele imi sunt aproape acum, afinele si putin pepene rosu. in rest, credeti-ma, mananc de toate, in cantitati normale. Nu sufar, n-am restrictii, nu fac un efort maret”, a declarat Paul Surugiu-Fuego pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare