Gabriela Firea a reusit sa dea jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii in doar 3 luni, de teama ca, atunci fiul sau va privi pozele, sa nu o intrebe daca la botezul lui era insarcinata din nou.
“Dimineata, dupa ce luam aghiasma, beam pe burta goala un pahar de apa cu jumatate de lamaie stoarsa, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovaz in care, doar pentru gust, picuram cateva lacrimi de miere. Daca nu imi era suficient mai mancam seminte crude: de dovleac, de in. Masa de pranz era compusa dintr-o supa-crema de legume şi un gratar de curcan sau peşte cu salata. La masa de seara, obligatoriu inainte de ora 19, o branza slaba fara sare cu roşii sau salata trebuiau sa ma sature. Evident, pana ma culcam ma apuca foamea, dar o potoleam, atat cat puteam cu apa", a mai spus Gabi Firea, informeaza The One.
Din regim nu i-au lipsit insa gustarile. “Nu mancam cornulete sau ciocolata, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slabit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi imi potoleau foamea", a mai povestit primarul Bucurestiului