Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu sarcina #vedete intern #bianca dragusanu #showbiz

Cum arata Bianca Dragusanu insarcinata in 6 luni

Bianca Dragusanu a etapa riscului de avort spontan, insa nu a scapat de toate neplacerile pe care le presupune sarcina. Vedeta, careia a inceput sa i se contureze burtica de gravida, abia daca poate sa doarma.


Bianca Dragusanu s-a fotografiat intr-o rochita mulata care ii pune in evidenta silueta de femeie insarcinata in sase luni si le-a marturisit prietenilor virtuali ca “bebelusul misca mereu si nu ma lasa sa dorm”.

De altfel, ea a povestit la Antena 1 ca noaptea adoarme foarte tarziu pentru ca nu-si gaseste o potitie confortabila, ansa este fericita ca a scapat de lunile in care i-a fost foarte rau.

“Tot ce mancam vomitam. Nu imi era rau, dar daca ma aplecam sa-mi vad degetele de la picioare dadeam tot afara. Am slabit vreo 3 kilograme atunci. Din momentul in care am ramas ansarcinata nu m-am cantarit. Nu sunt obsedata. Victor ma adora asa. Nu ma urc pe cantar nici daca ma platiti. Cert este ca intru in perechile de blugi pe care le aveam inainte. Nu am cumparat niciuna. Singura problema este ca nu ma mai pot inchide la nasture. Am inceput sa ma latesc in solduri si m-am bombat asa...in partea din spate. Nu vreau sa stiu cat m-am ingrasat. Fac in continuare masaje anticelulitice. Nu ma mai duc la solar, ci ma dau cu creme autobronzante, care miros groaznic. Nu am voie sa ma mai imbrac in costumele alea de sport, pentru ca ma curentez, dar merg in continuare la sala", a spus Bianca Dragusanu la “Un show pacatos”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului