Vedete din Romania

#Dana Deac iradiere #Dana Deac tratament cancer #Dana Deac cancer #dana deac

Cum arata Dana Deac dupa al 5-lea tratament pentru cancer. “ Am o singura parte umflata a fetei”

Dana Deac, in varsta de 55 de ani, a stat recent izolata zece zile intr-un buncar, dupa cum a spus chiar ea intr-un clip video postat pe Youtube, unde a fost iradiata cu iod.

 


In urma cu 10 ani, Dana Deac a fost diagnosticata cu cancer la san. De atunci, boala a recidivat de cinci ori. Cele mai recente probleme au aparut in vara lui 2017, cand fost prezentatoare TV a aflat ca are un cancer la glanda tiroida. Ea s-a operat in luna august in Turcia, iar de curand a revenit la spital pentru tratamentul cu radiatii.

”Dupa acele iradieri din 2008 nu m-am gandit niciodata ca voi mai face cancer si ca ele vor cauza un nou cancer. Nimeni nu mi-a spus ca ar putea exista posibilitatea de a face cancer tiroidian. Acum, dupa ce l-am facut, toţi au fost convinsi si fermi ca l-am facut din cauza iradierilor de la prima operaţie. Am intrebat de ce ma pun sa fac din nou iradieri si mi-au spus ca exista posibilitatea sa fac un cancer in gat, unul la glanda salivara sau o leucemie. Trebuie sa alegi intre cancere, trebuie sa stai sa te gandesti. Asta este viata, trebuie sa o iei asa cum este. Starea de depresie nu are cum sa te ajute. N-am trecut prin asta pentru ca eu am ajuns in ultimul ceas la psiholog si ma ajuta enorm sa gestionez aceste lucruri”, povesteste Dana Deac pe blogul sau, danadeac.com.

”Am fost masurata cu aparatul Geiger, pot sa ies in lume. Am o singura parte umflata a fetei, asa este normal, mi s-a spus. M-am simtit bine, am trecut bine aceasta zi aici in buncar”, spune Dana in clipul postat pe Youtube.

Emotiile vor continua pentru Dana Deac, caci rezultatele iradierii se vor vedea in sase luni!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului