Vedete din Romania

#silueta Cristina Rus #dieta Cristina Rus #cristina rus

Cum isi mentine silueta Cristina Rus. “Cand mi-e foame...”

Cristina Rus nu a trecut pragul esteticianului, silueta sa de invidiat fiind rezultatul unei alimentatii echilibrate. Cantareata este adepta principiului “80% din cum arati e ceea ce mananci”.

„Ce nu mananc mai bine zis. E bine sa lasam carbohidratii la o parte, dar nu sunt in masura sa dau sfaturi. La mine totul este mancare putina si deasa. Cand imi este foame sau simt nevoia sa mananc ceva imi iau niste seminte, dar incerc sa mananc cat mai putin”, a declarat Cristina Rus pentru libertatea.ro. „Fac sport. Am facut mai mult sport in trecut sa zic asa, ca de vreo trei luni cam trag chiulul, dar merg cat sa ma mentin. Acum or sa urmeze sporturile de iarna: schiuri si asa mai departe. Vara asta am cam tras chiulul pentru ca a fost o vara destul de calduroasa si mi-a placut sa stau mai mult pe la mare, dar totul e dieta pentru ca si in sport conteaza foarte mult ce mananci si chiar imi spunea antrenorul meu sa am mare grija la ce mananc pentru ca 80% din cum arati e ceea ce mananci”.

Atat ea, cat si copiii si sotul sunt adepti ai conceptului de alimentatie 100% natural. „Exista conceptul deja de 100% natural si eu sunt cea mai incantata. Nu neaparat ca-i cresc pe copii „ca la carte”, nu stiu ce inseamna asta, dar stiu ca trebuie sa gasim produse bune si recomand cu mare drag tuturor sa incerce magazinele care vand produse naturale, bineinteles si in piata, dar depinde de piata, ca am vazut ca in multe nu se gasesc doar producatori”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare